ΠΕΡΑΜΑ
Σε κανονικούς ρυθμούς εξελίσεται η προετοιμασία της ΑΕ Περάματος πα'οτι το γήπεδο της πόλης βρίσκεται σε ανακατασκεύη.

Οι προπονητές έχουν πορευτεί με λύσεις ανάγκης αλλά παρόλα αυτα (διάφορα γήπεδα επίπονα ωράρια δύσκολες γηπεδικές συνθήκες) βλέπουν την ομάδα τους και τους ποδοσφαιριστές τους να ανταπεξέλχοντε άψογα παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνει ο σύλλογος εν όψει προετοιμασίας.

Ο προπονητής της ομάδας Χάρης Γαλούνης δήλωσε σχετικά.<<.Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη..αναγκαστικά προσαρμόζουμε την εκγύμναση των αθλητών μας (μπορεί} και σε δυο  γκρούπ ημερησίως.

Οι ηλικίες μας είναι μικρές και έτσι έχουμε προσαρμοστεί φιλοξενούμενοι στο 3.00 το μεσημέρι..άλλα επειδή υπάρχουν και 6-7 παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας που εργάζονται όπως καταλαβαίνετε ίσως χρειαστεί να κάνουμε μία ακόμη προπόνηση για αυτά τα παιδιά σε άλλον χώρο.

Η διοίκηση είναι δίπλα μας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να λύσει σε  κάθε είδους εμπόδιο προκειμένου διεξαχθεί ομαλά το νευραλγικό στάδιο της προετοιμασίας.

Έχουμε κλείσει κάποια φιλικά που ανακοίνωσε προ ημερών η ομάδα δια μέσο του Γιώργου Τριανταφύλλου στο sportactive..άλλα πρέπει να προσθέσουμε 4-5 ακόμη έτσι ώστε να καλύψουμε  αγώνες τα κενά που μας δημιουργεί το γηπεδικό.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε και τα υπόλοιπα φιλικά πέραν των 6 προκαθωρησμένων του αρχικού προγραμματισμού μας.

Φυσικά η νοοτροπία που θέλουμε να περάσουμε από τα φιλικά αυτά δεν είναι μόνο θέματα τακτικής και εκγύμνασης των αθλητών άλλα φυσικά το πολυτιμότερο όλων που είναι το αποτέλεσμα της νίκης.

Η φιλοσοφία μας ως προπονητές και ως ομάδα κατ επέκταση είναι η ομάδα πέραν της γενικής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης είναι να μάθει να εθιστεί στην νίκη.

Η νίκη είναι φάρμακο και είναι αυτή που δίνει την δύναμη και το ισχυρό κλίμα και ψυχολογία στην ομάδα, και σε κάνει να ξεχνάς τις οποιεσδήποτε δυσκολίες ακόμη και του γηπεδικού που έχουμε εμείς στην προκειμένη.

Η νίκη είναι το ζητούμενο και για αυτήν θα μάθουμε να δίνουμε τα πάντα σε αυτήν την ομάδα..αν δεν κερδίζουμε σκοπός μας είναι τουλάχιστον να μαθαίνουμε και να είμαστε έτοιμοι έστω και χωρίς γήπεδο στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου για την υπομονή και το ήθος που επιδυκνείουν όλο αυτό το διάστημα καθώς και τους συνεργάτες μου Τριανταφύλλου Σαλίχο Γαρυφάλλου και Καλημέρη για την διευκόλυνση της άρτιας προπόνησης της ομάδας.

Ο κύριος Ζαχαρόγλου τα δίνει όλα καθημερινά προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου τα έργα στο γήπεδο να τελειώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα>>


BOUKIS


 
Top