του Λουκά Κιοκτσόγλου


ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Στις 16 Αυγούστου στο γήπεδο του Αμοργού ξεκινά επίσημα μια σεζόν γεμάτη προσδοκίες και υψηλούς στόχους για τον Ατρόμητο Πειραιά.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων και ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Καλαμάκης, ο σχεδιασμός έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ σε γενικότερο πλαίσιο και με την τεράστια υποστήριξη της διοίκησης ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει επίπεδο.

Για τον έως τώρα σχεδιασμό της ομάδας, ο κ. Καλαμάκης ανέφερε:

-Βρισκόμαστε σε πολύ καλό στάδιο και το ρόστερ μας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Είμαστε σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αμυντικού μέσου ώστε να "κλείσουν" και αυτές οι θέσεις, όμως θα κινηθούμε μόνο για παίκτες που να μπορούν να σταθούν σε μια ομάδα όπως ο Ατρόμητος.

Για τους στόχους ενόψει του ερχόμενου πρωταθλήματος της Α' Πειραιά ο τεχνικός του Ατρόμητου σημείωσε:

"Όταν είσαι σε ένα σύλλογο σαν τον Ατρόμητο δεν μπορείς παρά να έχεις πάντοτε υψηλούς στόχους και αυτό θα συμβεί και σε αυτή τη σεζόν. Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός και είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να πορευτούμε σε αυτό το δρόμο".

Ο Αντώνης Καλαμάκης κατέθεσε την άποψη του και για το κλίμα που θα πρέπει να επικρατεί στα αποδυτήρια για να επιτευχθούν μεγαλεπήβολοι στόχοι:

"Ήδη η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική και έχουμε ανθρώπους που ξέρουν να διατηρούν σαν μια γροθιά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Άλλωστε και η επιλογή των ποδοσφαιριστών που κάνουμε δεν βασίζεται μόνο στην αγωνιστική τους ποιότητα αλλά και στον χαρακτήρα τους".Αναφερόμενος επίσης στη συνεργασία με τη διοίκηση, ο κ. Καλαμάκης εκθείασε το έργο που επιτελούν οι άνθρωποι του σωματείου:

"Η συνεργασία με τη διοίκηση είναι άψογη. Τα τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος Πειραιά έχει πάει σε άλλο επίπεδο και διαθέτει ανθρώπους που ασχολούνται με μεράκι τόσο στα οργανωτικά ζητήματα, όσο και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς".

Τέλος, ο προπονητής της ομάδας μίλησε και για το αν υπάρχει πλάνο σχετικά με την αξιοποίηση παιδιών από τις υποδομές του συλλόγου:

-Βρισκόμαστε πάντα σε συνεργασία με την Ακαδημία. Φέτος ανεβάσαμε ακόμη δύο μικρούς, που προέρχονται από το παιδικό τμήμα, τον Λουβή και τον Παπαδάκη, που ήρθαν να πλαισιώσουν τα υπόλοιπα 4-5 νεαρά παιδιά που ήδη υπήρχαν στο ρόστερ. Τα "μάτια" μας είναι συνεχώς στραμμένα και στη δουλειά που γίνεται στις υποδομές μας".BOUKIS


 
Top