Την νέα προπονητική σύνθεση των τμημάτων υποδομής ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Α.Ο. Καστέλλας,παρουσιάζοντας,μάλιστα,το βιογραφικό του κάθε προπονητή,αλλά και την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά:

"Ο Α.Ο.ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους προπονητές που θα πλαισιώσουν τα τμήματα των ακαδημιών ποδοσφαίρου την αγωνιστική χρονιά 2017-18. Παράλληλα εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια στον Άρη Κακογιάννη και στον Βαγγέλη Μυλωνά που δεν συνεχίζουν πλέον με τις Ακαδημίες μας. Πάντως ο πρώτος συνεχίζει να βρίσκεται στον σύλλογο σαν προπονητής της ανδρικής ομάδας ενώ ο δεύτερος συνεχίζει στο προπονητικό τιμ της γειτονικής Α.Ε.Χατζηκυριακείου.


ΕΦΗΒΙΚΟ & ΠΑΙΔΙΚΟ


      
                                                                           Ο Στέφανος Χαβέλας

Προπονητής στο εφηβικό και παιδικό τμήμα θα είναι ο Στέφανος Χαβέλας που μπαίνει αισίως στον έβδομο χρόνο συνεργασίας με τον σύλλογο. Σαν παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Εθνικού Πειραιά. Ο Αίαντας Σαλαμίνας με τον οποίο πανηγύρισε το νταμπλ καθώς την ίδια χρονιά κέρδισε με την ομάδα του την άνοδο στην Δ Εθνική ενώ στέφθηκε και κυπελλούχος Πειραιά, η Κηφισιά (Δ Εθνική), οι Τράχωνες, ο Α.Ο.Καστέλλας, οι Νέοι Ευγενείας και ο Αστέρας Κερατσινίου ήταν οι επόμενοι ποδοσφαιρικοί του σταθμοί, Τελευταία ομάδα στην πλούσια καριέρα του ήταν ο Α.Σ. Δραπετσώνας. Επίσης κατέγραψε συμμετοχές με την Μικτή Πειραιά, με την Επίλεκτη ομάδα του Ναυτικού αλλά και με τα κλιμάκια προεπιλογής της Εθνικής Παίδων.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ                                                                   Ο Παναγιώτης Κωστής


Προπονητής στο προπαιδικό τμήμα θα είναι ο Παναγιώτης Κωστής που ξεκινά από την ομάδα μας την προπονητική του καριέρα. Ο Παναγιώτης αγωνίσθηκε για δέκα χρόνια στις Ακαδημίες του Πανιωνίου από τα αστεράκια έως και τους ερασιτέχνες. Επόμενοι σταθμοί του ήταν οι Χαραυγιακός, Περαμαικός, Α.Ο.Κ.Φαλήρου, Καμίνια, Νέοι Ευγενείας και Αργοναύτης.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ & ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ                                                                            Ο Γιώργος Αδράμης


Ο Γιώργος Αδράμης θα είναι ο προπονητής σε Τζούνιορ και Αστεράκια. Κάτοχος UEFA B αλλά και πτυχίου για προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, έχει πλούσιο παρελθόν στην προπονητική του καριέρα. Πρώτη ομάδα που κάθισε στον πάγκο της (για τρεις χρονιές) ήταν ο Πολυκράτης Πειραιά. Α.Ο.Ν.Φ.Πειραικός, Α.Ε.Χατζηκυριακείου, Ακαδημίες Α.Π.Σ.Ε.Αμφιάλης, Ολυμπιακός Κερατσινίου (βοηθός προπονητή), Α.Π.Ο.Φίλαθλοι Πειραιά, ξανά Ακαδημίες Α.Π.Σ.Ε.Αμφιάλης αλλά και Α.Ο.Ν.Φ.Πειραικός με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Β Πειραιά στο τέλος της χρονιάς, πάλι η Α.Ε.Χατζηκυριακείου και οι ομάδες των δικηγορικών συλλόγων Ισοκράτης & Νόμος ήταν οι επόμενοι προπονητικοί του σταθμοί. Κάπου εκεί μπήκε στη ζωή του ο Α.Ο.ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ δουλεύοντας με απόλυτη επιτυχία για μία διετία στα τμήματα υποδομής του. Από τα μέσα της περυσινής χρονιάς απασχολείται παράλληλα και στις Ακαδημίες του Α.Ο.Αιγάλεω. Σε αντίθεση με το προπονητικό του βιογραφικό, σαν παίκτης σε όλη του την αγωνιστική καριέρα έμεινε πιστός σε μία ομάδα στον Πολυκράτη Πειραιά που ήταν και η πρώτη ομάδα που προπόνησε.

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ                                                                          Ο Βασίλης Βαλιάνος


Ο Βασίλης Βαλιάνος κάτοχος UEFA C θα είναι στο τιμόνι του τμήματος. Ο Α.Ο.ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ θα είναι ο πρωτος του προπονητικός σταθμός. Ευχόμαστε το πέρασμα του από την ομάδα μας να φέρει γούρι στην καριέρα του. Σαν παίκτης ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Α.Ε.Κ.Τ. Ο Α.Ο.Καστέλλας ήταν η επόμενη ομάδα που αγωνίσθηκε από τον οποίο πήρε μεταγραφή αγωνιζόμενος σαν ημιεπαγγελματίας στον Εθνικό Αστέρα Καισαριανής (Β Εθνική). Πανιώνιος Καισαριανής, Α.Ο.Αμαρουσίου, Φοίνικας Πανιώνιος Καισαριανής, ξανά η Καστέλλα, Αστέρια Δραπετσώνας και Α.Ε.Χατζηκυριακείου ήταν οι επόμενες ομάδες που αγωνίσθηκε.                                                                                Ο Θανάσης Κεραμιδάς


Μαζί του στο τμήμα Προτζούνιορ θα βρίσκεται και ο Θανάσης Κεραμιδάς, παίκτης της ανδρικής ομάδας που φέτος θα απασχοληθεί προπονητικά και στις Ακαδημίες του συλλόγου. Ο Θανάσης κατάγεται από την Πάτρα στην οποία έχει αγωνισθεί στις Ακαδημίες του αείμνηστου Κώστα Δαβουρλή, στον Αετό Ρίου και στον Πανιώνιο Αχιλλέα Αγιάς. Η επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις τον έφεραν στον Πειραιά και στον Α.Ο.Καστέλλας όπου τα τελευταία δύο χρόνια διαπρέπει παίζοντας με τα χρώματα του.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ                                                                             Ο Κώστας Ρεντζέπης

Ο Κώστας Ρεντζέπης που ήταν και πέρυσι στην ομάδα αλλά και ο νεοφερμένος Βασίλης Μουτάφης θα είναι οι δύο προπονητές τερματοφυλάκων της ακαδημίας μας.

Σαν παίκτης ο Κώστας ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Θύελλας Μοσχάτου και παρά τα μόλις 24 χρόνια του έχει προλάβει να αγωνισθεί ακόμα σε Αναγέννηση Μοσχάτου, Εθνικό Πειραιά, Καλλιθέα, ξανά στην Αναγέννηση Μοσχάτου, στην Α.Ε.Μοσχάτου, ξανά στην Θύελλα Μοσχάτου, στην Γερμανική Mainz Weisenau, στην Καστέλλα και από φέτος στην Αρμενική Αθηνών.


                       
                                                                        Ο Βασίλης Μουτάφης

Ο Βασίλης Μουτάφης είναι κάτοχος UEFA C και σαν παίκτης αγωνίσθηκε σε Πρωτοπόρο Κερατσινίου, Ολυμπιακό Πειραιά (τσικό), για δέκα χρόνια στον Εθνικό Πειραιά, στην Φλόγα και στον Ολυμπιακό Καμινίων. Πολύ πιο πλούσιο είναι το βιογραφικό του σαν προπονητής καθώς έχει εργασθεί σαν Π/Τ στις Ακαδημίες της Αμφιάλης, της Α.Ε.Περάματος, της Χαλκηδόνας, του Εθνικού Πειραιά και της Καλλιθέας. Επίσης έχει προπονήσει τους τερματοφύλακες της ανδρικής ομάδας του Άρη Αμφιάλης και του Πανιώνιου Κερατσινίου ενώ έχει καθίσει σαν πρώτος προπονητής στον πάγκο του Ολυμπιακού Περάματος (Γ Πειραιά) και έχει προπονήσει το τμήμα τζούνιορ της Αμφιάλης."BOUKIS


 
Top