Δραπετσώνα 
                                                             
Ο Σπύρος Σώζος είναι από σήμερα και πάλι  μέλος του ΑΣ Ποντίων. Ο πρόεδρος, Παναγιώτης Λουρίδας μαζί με τον ταμία, Φώτη Μαστρογιαννούδη συναντήθηκαν το Σάββατο το απόγευμα με τον 31χρονο επιθετικό και απέσπασαν την υπογραφή του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής προέρχεται από μια καλή σεζόν μιας και σημείωσε 10 τέρματα με την φανέλα της Δραπετσώνας και σίγουρα θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο του Νίκου Κανελλόπουλου. Να τονίσουμε ότι σημαντική ήταν και η συμβολή του τεχνικού διευθυντή, Γιώργου Τσέρου για την ολοκλήρωση της υπόθεσης μιας και έφερε εις πέρας την … αποστολή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης φέρνοντας πάλι τον πρώτο σκόρερ της περιόδου, 2015-16.   

{Επιστροφή στην … Ιθάκη}, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Σώζος και συνέχισε: {Σίγουρα είναι σημαντικό που γυρίζω σε περιβάλλον που γνωρίζω και με γνωρίζουν. Θα προσπαθήσω να πάει η ομάδα ακόμα καλύτερα την φετινή σεζόν}.          

*Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστής που προέρχεται από σύλλογο Α κατηγορίας βρίσκεται η ομάδα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.    


                                           

BOUKIS


 
Top