ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Μέσω δήλωση τους στο σαιτ ο πρώην χρηματοδότης του Κερατσινιου, Αντώνης Τσάτσος έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του Αντώνη Αραβαντινου ενώ άφησε μομφή για τον τρόπο που αποχώρησε κάνοντας λόγο ότι ο σύλλογος περιβάλλεται από πρόσωπα που κοιτούν την προσωπική τους προβολή σε βάρος της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα ματς τόνισε ο γνωστός επιχειρηματίας:

Το Κερατσίνι ήταν, είναι και θα είναι η ομάδα που θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και αυτό διότι με το συγκεκριμένο σύλλογο έκανε τα πρώτα βήματα στο ποδόσφαιρο. 

Η παρουσία του κ. Αραβαντινού προσδίδει αίγλη και κύρος και να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι της ομάδας πως με εκείνον ο σύλλογος θα φτάσει ψηλά, θα πατάει γερά στα πόδια του και δεν μπορεί να φοβάται τίποτα.

 Άλλωστε στο σύλλογο και υπάρχει και ένας εξαιρετικός προπονητής όπως είναι ο Βασίλης Σπάθας που είμαι σίγουρος ότι εάν συνεχίσει έτσι θα φτάσει ψηλά. 

Πέρυσι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια για να φτάσουμε στο σύλλογο εκεί που ανήκει όμως προσωπικά δεν μπόρεσα να παραμείνω στην ομάδα και αιτία αποτελούν μεμονομένα πρόσωπα που το παίζουν ‘ΚΕΡΑΤΣΙΝΑΡΕΣ’ κάνοντας μόνο κακό στην ομαδα και έχοντας ως στόχο τη δική τους προβολή σε βάρος του σωματείου. 

Είναι πρόσωπα που μικραίνουν το σύλλογο και εφόσον απομακρυνθούν το Κερατσίνι θα γίνει και πάλι μεγάλο. 

Ορισμένοι πρέπει να καταλάβουν ότι τη δημοσιότητα θα πρέπει να την έχει η ομάδα με τις επιτυχίες της και όχι εκείνοι με τα λόγια τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποτε μου ζητηθεί θα είμαι δίπλα στην ομάδα και θα βοηθάω την ομάδα συνεχώς.

ΠΗΓΗhttp://www.stoplekto.gr


BOUKIS


 
Top