του Πάνου Κομματέα
  

Το βάρος στους νεαρούς ποδοσφαιριστές έχει ρίξει ο Ατρόμητος Κερατσινίου.

Στόχος της ομάδας του Βασίλη Ιωαννίδη είναι,τα νεαρά παιδιά,να πάρουν εμπειρίες,να βελτιωθούν και να αναδειχθούν,προς όφελος τόσο του Ατρομήτου αλλά και του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Σε αυτό το πλαίσιο,ο Ατρόμητος Κερατσινίου εμπλούτισε το ρόστερ του με τους εξής ποδοσφαιριστές:


Οργκιέν Λούπι(ο πρώτος ποδοσφαιριστής της φωτό στα κιτρινόμαυρα).

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ καλά στοιχεία,γεννημένος το 2000 και αγωνιζόμενος σαν αριστερός χαφ.

Χρήστος Χατζηκωσταράς(πίσω από τον Λούπι,στα κιτρινόμαυρα στην φωτό)

Γεννημένος το 1999,ο νεαρός αριστερός μπακ προέρχεται από τις ακαδημίες των Νέων Ευγενείας και μετά τις εμπειρίες που έλαβε αγωνιζόμενος στα μικρά τμήματα του Ατρομήτου,παίρνει το βάπτισμα του πυρός για την πρώτη ομάδα.


Άλντι Μπάμι

Ο νεαρός αμυντικός γεννημένος το 2001 ήρθε στον Ατρόμητο Κερατσινίου μετά από συντονισμένες ενέργειες του Γιώργου Τζιώλλου και αναμένεται και αυτός να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων με το γνήσιο ταλέντο του.

Γιάννης Κοντοχρήστος

Ο 18χρονος αριστερός μπακ αποτέλεσε τον διακαή πόθο της διοίκησης και ύστερα από διαπραγματεύσεις κατάφερε να εξασφαλίσει την μεταγραφή του από το Αιγάλεω. 

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Ορφέα Αιγάλεω και αναμένεται να δώσει στην αριστερή πλευρά της άμυνας τον ενθουσιασμό και τα πνευμόνια που χρειάζεται.

Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει εδώ για τους Κερατσινιώτες,με τις διεργασίες να είναι σε εξέλιξη και μάλιστα,σε έντονους ρυθμούς.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές και νέες προσθήκες που θα δυναμώσουν κατά πολύ την προσπάθεια του Ατρομήτου Κερατσινίου για την σεζόν 2017-18.


BOUKIS


 
Top