του Πάνου Κομματέα
  

Την αποχώρησή του από τον Αίαντα ανακοίνωσε στην διοίκηση της ομάδας Τόνι Σταυράτης.

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός έστειλε την ακόλουθη,αιχμηρή δήλωση στο Sportactive.gr: "Αποχωρώ,καθώς με εξαίρεση τον κύριο ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟ και τον κύριο Φαρμακόρη ένιωσα στο πετσί μου την αχαριστία όλης της υπόλοιπης διοίκησης καθώς για ακόμη μια φορά δεν εκτιμήθηκαν οι προσπάθειες μου καθώς και άλλων συμπαικτών μου με αποτέλεσμα να μην επιθυμώ να συνεχίσω στην ομάδα.

Δεν μου άρεσε ποτέ η αδικία,οι κλίκες και οι ρουφιανιές γι'αυτό ποτέ δεν ήμουν το αγαπημένο παιδί καμίας απολύτως διοίκησης αντίθετα το αγαπημένο παιδί των περισσότερων συμπαικτών μου που ακολουθούσαν αυτό το δίκαιο μοτίβο

Πικραμένος αποχωρώ από την ομάδα δηλώνοντας ότι όσο αφορά το οικονομικό πληρώθηκα και με το παραπάνω αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

Εύχομαι στους υγιείς συμπαίκτες μου και όχι σε αυτούς που διαμορφώνουν κλίκες να έχουν καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά του τον Κύριο Πανό ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟ ο οποίος είναι κύριος με Κ κεφάλαιο

Φεύγω με ψηλά το κεφάλι έχοντας δώσει την ψυχή μου στην ομάδα και επιστρέφοντας πέρυσι να την βοηθήσω από τις στάχτες της και το ευχαριστώ ήταν να μην καλεστώ ούτε στην φιέστα της ομάδας επειδή είχα κάποια διαφωνία με ένα συμπαίκτη μου η οποία αποδείχτηκε ότι έχω 100% δίκιο και δεν μου ζητήθηκε ποτέ συγνώμη και για τυχόν αμφιβολίες υπάρχουν στοιχεία για τους άπιστους να πειστούν.

Τέλος θα ήθελα να πω το εξής φανταστείτε τον ελληνικό στρατό στον πόλεμο με 7 μουσουλμάνους και 3 χριστιανούς ελπίδα καμία όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Αυτό το νησί δεν θα πάει ποτέ μπροστά...."BOUKIS


 
Top