ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 
ΑΓΡΙΝΙΟ 
Μία όμορφη βραδιά γεμάτο συγκίνηση και θαυμασμού έζησαν οι μικροί αθλητες στης σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στο Αγρίνιο. 

Ο επίσημος καλεσμένος της σχολής μας ηταν ο Leone . 

Δίνοντας δώρα και αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά !

Πραγματοποιήθηκε η παράδοση αμαξιδίου απο τον ιδιοκτήτη της σχολης κο Θοδωρή Πανέτα και της κα Γεωργίας Μπόκα  στο 'ίδρυμα Παναγία Ελεούσα Το αμαξίδιο , το προσέφερε ο Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων, Αγάπη για Ζωή μετά απο την εκστρατεία που έκαναν όλα τα παιδια και μάζεψαν καπάκια πλαστικά.

Στην τελετή λήξης  επισκέφτηκε ομάδα παιδιών του ιδρύματος Παναγίας Ελεουσας με το λεωφορείο τους . 

Κοντα μας ήταν ο διευθυντής του Ιδρύματος κος Δημητρης Χειμαριωτη με τον δάσκαλο αυτισμού (ίσως το πιο δύσκολο τμήμα εκεί ) κο Μανώλη Περιβόλα και οι συνοδοι των παιδιών .

Με την παρουσία τους τίμησαν, όλοι οι αθλητές που αυτή την στιγμή έχουν ξεπεράσει τους 85 , γονείς, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μας Γιώργος Βαίτσης, ο αντιπρόεδρος της Επσατωλ κος Νικολέτας Βασίλης ,και πρόεδρος διαιτησίας. 

Ο Πάνος Καψάλης υπεύθυνος διαιτησίας του νομού, Γεωργία Μπόκα υποψήφια βουλευτής ΝΔ του νομού.  Ο κος Γρηγορόπουλος πρώην αντιδήμαρχος του Αγρινίου.

Σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης ο ύμνος του Ολυμπιακού δεν σταμάτησε να ακούγεται και τα παιδια να χειροκροτούν με θαυμασμό!!!


Ακολουθησαν οι παρακάτω βραβεύεις

Στον πρώτο γονέα που εμπιστεύτηκε το παιδί του στην ακαδημία κο Χρ.Μαλιακρίδα

Στον μικρό αθλητή Θάννο Σακκά όπου έιχε 100% βελτιωμένη αθλητικη παρουσία και τακτικης παρουσίας μέσα στο τμήμα του. Προ τζουνιορ

Στον αθλητή Σεραφή Γιώργο απο το παιδικό τμήμα για την υψηλή βαθμολογια του.

Ο Σωτήρης Μπελλής για την τακτική παρουσία στην σχολη και στο τμήμα του.

Το προπονητικό team εδωσε κυπελλο στον προεδρο της σχολης.  

Η Υπέυθυνη της Σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Αγρινίου κα Βικυ Νικολάκου βραβεύτηκε απο τον παλαιμαχο ποδοσφαιριστη Γ.Βαίτση

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κος Ασπρογέρας Γιωργος βραβεύτηκε απο τον Θ.Πανέτα

Η (γραμματεία) κα Αλεξάνδρα Πεντέα βραβεύτηκε απο τον leone

Ο προπονητής παιδικού τμήματος κος Δημητρης Παναγιώτους βραβεύτηκε απο τον Νικολέτα Βασίλη.

Ο προπονητής pro junior κος Σπύρος Αυφαντόπουλος βραβεύτηκε απο την Γεωργία Μπόκα

Ο προπονητής jounior κος Γιωργος Αρμύρας απο δυο καλούς του φίλους και μπαμπάδες τις σχολής κο Κάραλη Γιωργο και κο Μπάμπη Σερπάνο

Και τα τμήματα της Σχολης βραβευτηκαν απο τους

κοριτσιών απο τον κύριο Καψάλη 

Παιδικό απο τον κυριο Γ.Γρηγοροπουλο

Τζουνιορ απο Θ.Πανέτα

προ τζουνιορ απο κα Γ.Μποκα

Τερματοφυλάκων απο τον  Γ.Βαιτση  

Ο ιδιοκτήτης της σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στο Αγρίνιο κος Θ.Πανέτας δήλωσε :“ Σας ευχαριστώ όλους τους γονείς , έναν-έναν προσωπικά μέσα από την καρδιά μου, πραγματικά έναν εναν .

Τόσο για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και στο προπονητικό team τον Γιωργο Ασπρογέρακα ,Δημήτρη Παναγιώτου ,Γιώργο Αρμύρα, Σπύρο Αυφαντόπουλο , στη γραμματεία Αλεξάνδρα Πεντέα και στην υπεύθυνη της σχολής Βίκυ Νικολάκου όσο και στους εξωτερικούς συνεργάτες Χρ. Ζαχαράκη για τις γηπεδικές εγκαταστασεις , τον υπέυθυνο μεταφορας αθλητών Παναγιώτη Ξανθόπουλο.

Για όλους εμάς η επιτυχία είναι οτι μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας η σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στο Αγρινίου έφτασε στο σκαλί της επιτυχίας και αγγίξαμε το όνειρο μας.

Το 100% επιτυχίας!!

Μέσα σε 8 μήνες έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εγγραφών παρ όλο που γνωρίζαμε ότι δεν είχαμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Δεν πουλάμε όνειρα χτίζουμε το μέλλον

Στο μεγαλύτερο κλαμπ ακαδημιών πάνω από 10.000 αθλητές/παιδιά και 50 σχολές με 44 φορές πρωταθλητής με 27 κύπελλα Ελλάδας και 17 νταμπλ τίτλων, ο οποίος μας εγγυάται αυτό που όλοι θέλουμε το “ εύ άγωνίζεσθαί “. 

Σας ευχαριστώ όλους !

BOUKIS


 
Top