Την 19xρονη πασαδόρο Αγάπη Φούσκα, πού αγωνιζόταν πέρυσι στον Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΏΝΑΣ στην Β' ΕΘΝΙΚΉ, απέκτησε ο σύλλογος Βόλεϊ της ΊΡΙΣ Ν.ΣΜΎΡΝΗΣ. 

Με την απόκτηση της ΑΓΆΠΗΣ ΦΟΎΣΚΑΣ  Ο Σύλλογος της ΊΡΙΣ συνεχίζει να κινείται για να εντάξει στο ρόστερ της ομάδος και άλλες παίκτριες όπου θα αποτελέσουν ανταγωνιστικό και δυναμικό σύνολο με τις ήδη υπάρχουσες παίκτριες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β'ΕΘΝΙΚΉΣ  Βόλεϊ γυναικών. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Ιουλίου και η σεζόν θα ξεκινήσει στις 22/8/17.

Για την μετακίνηση στην ομάδα της Νέας Σμύρνης η 19χρονη Αγάπη Φούσκα δήλωσε:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σύλλογο της ΊΡΙΣ, το Δ.Σ., τον προπονητή μου κύριο ΆΚΗ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ για την ΕΠΙΛΟΓΉ τους προς το πρόσωπο μου να με εντάξουν στο Σύλλογο της ΊΡΙΣ. Είναι χαρά και μεγάλη τιμή να έχω προπονητή τον κύριο ΆΚΗ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ!  

Εγώ από την μεριά μου έχω μάθει να είμαι στρατιώτης, να δουλεύω στο παρκέ και μέσα από την δουλειά και την προσπάθεια να τούς ανταμείψω και να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΊΡΙΣ. 

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σύλλογο της Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΏΝΑΣ, το Δ.Σ., τους προπονητές, τον κόσμο και τις συναθλήτριες μου για τα τρία χρόνια που ήμασταν μαζί, αλλά και να ευχηθώ στον σύλλογο και στην κάθε μια και κάθε Αθλητική και Επαγγελματική επιτυχία".


BOUKIS


 
Top