ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ
Με αφορμή τα Πενήντα (50) χρόνια λειτουργίας που συμπληρώνει φέτος ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνικας Αγίας Σοφίας γιορτάζει επιτυγχάνοντας μια πολύτιμη συνεργασία με τον Όμιλο Εκπαίδευσης Ακμή.

Ένα από τα παλαιότερα σωματεία που εδρεύουν στο Πειραιά με εμφανή την αγάπη του για τον αθλητισμό, έχει εντάξει από τα πρώτα κιόλας χρόνια της δημιουργίας του αρκετά αθλήματα στο καταστατικό του όπως Μπάσκετ , Ποδόσφαιρο , Πίνγκ-Πόνγκ , Σκάκι κ.α , με μοναδικό σκοπό να αναδείξει την ομορφιά του αθλητισμού, την άμιλλα, τη προσπάθεια, την ομαδικότητα, την επιτυχία.

Από τα σπλάχνα του έχουν περάσει εκατοντάδες αθλητές & αθλήτριες που όχι μόνο διακρίθηκαν για της αθλητικές τους επιδόσεις αλλά και ως σπουδαστές/-στριες.

Σήμερα μετά από πολύωρες συζητήσεις αλλά και αναζητήσεις γύρω από την Ιδιωτική Εκπαίδευση είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ξεκινάει η συνεργασία μας με τον Όμιλο Ακμή όπου δικαίως αναφαίρετε ως ο ηγέτης της εκπαίδευσης !

Στη μεταπολιτευτική Αθήνα το 1972 ο Όμιλος Ακμή ξεκινά τη λειτουργία του και σήμερα συνεχίζοντας την υψηλή παροχή υπηρεσιών στην εκπαίδευση έχει λάβει διακρίσεις ISO καθώς επίσης έχει διακριθεί με πολλά βραβεία .

Τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά του Φοίνικα ο Όμιλος Ακμή θα έχει ένα πολύ σημαντικό ρόλο αφού θα απορροφήσει σπουδαστές του τμήματος ΜΜΕ & Αθλητισμός.


Πιο συγκεκριμένα το Γυναικείο Τμήμα Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Φοίνικα Αγίας Σοφίας τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018 θα αγωνίζεται στη Β΄Εθνική Κατηγορία Ε.Π.Ο. και ως εκ τούτου θα μπορέσει να απορροφήσει βοηθούς προπονητών αλλά και Φυσιοθεραπευτές.


Παράλληλα στις πολυάριθμες Ακαδημίες Γυναικείου Ποδοσφαίρου θα απορροφηθούν εξίσου ειδικότητες βοηθών προπονητή καθώς επίσης και νοσηλευτή.


Αξίζει να σημειωθεί πως στη Περιοχή του Πειραιά είναι η μοναδική Ομάδα Γυναικείου Ποδοσφαίρου που αγωνίζεται σε Εθνική Κατηγορία. 

Τη περίοδο 2016 – 2017 οι γυναίκες του Φοίνικα κατέκτησαν το Πρωτάθλημα και έτσι φέτος εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα σαλόνια της Β΄Εθνικής.


Τα τμήματα των Υποδομών μας φιλοξενούν κορίτσια ηλικίας από 6 έως 18 ετών και είναι η μεγαλύτερη Ακαδημία του Πειραιά σε αριθμό μελών.


Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη κ. Μηνόγιαννη Ξένια Υπεύθυνη Πρακτικής του Ομίλου Ακμή στο υποκατάστημα των σχολών της περιοχής του Πειραιά για το πολύτιμο χρόνο που μας αφιέρωσε φτάνοντας και οι δύο πλευρές σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.


Ευχόμαστε σε όλους τους σπουδαστές του Ομίλου Ακμή να έχουν μια καλή σπουδαστική χρονιά και το μέλλον τους να είναι γεμάτο επαγγελματικές & προσωπικές επιτυχίες.


Με εκτίμηση,


Υπερμάχου Βάνα
Αντιπρόεδρος


BOUKIS


 
Top