Τα ευχάριστα νέα δεν σταματούν για τον Ατρόμητο Πειραιώς!

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, η ομάδα των Καμινίων γνωστοποίησε πως ένας εκ των βασικών συντελεστών αυτής της επιτυχίας και του οικογενειακού κλίματος που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, ο Δημήτρης Τζανετουλάκος θα εξακολουθήσει να είναι τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας.

Η εξέλιξη αυτή μοιάζει φυσιολογική αφού η Ακαδημία την περασμένη χρονιά σημείωσε τεράστιες επιτυχίες με κορωνίδα την συμμετοχή στον τελικό του παιδικού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ανανέωση της συνεργασίας σημαίνει μόνο πρόοδο για τον Ατρόμητο Πειραιώς, αφού ο Δημήτρης Τζανετουλάκος είναι ένας άνθρωπος με υψηλές απαιτήσεις και μεγάλη όρεξη για δουλειά και πάνω από όλα βλέψεις για ένα γεμάτο επιτυχίες μέλλον των παιδιών.

Ήδη, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι προθέσεις του συλλόγου σε συνεργασία με τον Δημήτρη Τζανετουλάκο είναι να υπάρξει τέτοια εξέλιξη στις προπονήσεις η οποία σαν στόχο έχει την ακόμα καλύτερη τεχνική κατάρτιση και φυσική ικανότητα των νεαρών παικτών και που χαρακτηρίζεται "ιδιαίτερα προχωρημένη" για τα δεδομένα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

BOUKIS


 
Top