του Πάνου Κομματέα
  

Την απόκτηση του Κώστα Λιούμπη ανακοίνωσε το Μοσχάτο.

Ο 21χρονος,εξαιρετικά ταλαντούχος,κίπερ,την περσινή σεζόν,αναδείχθηκε πρωταθλητής με το Κερατσίνι,στο οποίο είχε και φανέλα βασικού πριν τραυματιστεί στα μέσα της σεζόν.

Στο παρελθόν,έχει παίξει στην Ένωση Βοτανικού,στον ΑΟ Κορυδαλλού,ενώ έχει και δύο θητείες στον Α.Ο. Καστέλλας.

Το Μοσχάτο,πλέον,έκλεισε την τριάδα του κάτω από τα δοκάρια,καθώς,εκτός του Λιούμπη έχουν αποκτηθεί και οι Παπαδόπουλος και Φωτόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου καλωσορίζει στην ομάδα μας τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Λιουμπη περσινό πρωταθλητή και κυπελλούχο με την ομάδα του Κερατσινίου.

Ο 21χρονος άσσος με σημαντική συμβολή στις επιτυχίες του Κερατσινίου θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον Πειραιά και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του ήδη μετράει 4 χρόνια βασικός στις ομάδες που είχε αγωνιστεί(Κερατσίνι,
Καστελλα,ΑΟ Κορυδαλλού).

Πλέον η ομάδα μας με τη παρουσία του Κωστή κλείνει την τριάδα των τερματοφυλάκων (Παπαδόπουλος και Φωτόπουλος),μια τριάδα που περιλαμβάνει τα πάντα: νιάτα,εμπειρία,ενθουσιασμό,φιλοδοξίες,ωριμότητα και θα έχει τη καθοδήγηση του κ.Αθανασόπουλου Παναγιώτη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο πάνω από όλα κ.Αραβαντινο Αντώνη πρόεδρο του Κερατσινίου για την παραχώρηση του νεαρού άσσου.

Κωστή καλωσόρισες στην νέα σου οικογένεια με ευχές για πολλές επιτυχίες."

BOUKIS


 
Top