ΚΟΡΙΝΘΟΣ

του ΘΑΝΟΥ ΠΕΠΠΑ:

Ο ταλαντούχος Ντένις Σάντα βρήκε την καινούρια του ποδοσφαιρική στέγη στην ομάδα Κόρινθος 2006.

Ο παίκτης ήρθε σε επαφή με τον προπονητή Σταύρο Μπινιάρη και με τον πρόεδρο της ομάδας και ξεναγήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και στους χώρους όπου κινείται η Κόρινθος 2006 και γευματίζοντας κοντά στην περιοχή Καλάμια, δώσανε τα χέρια και τα βρήκαν σε όλα.Αυτό δείχνει ότι η ομάδα του Μπινιάρη δεν σταματάει και θα συνεχίσει να διεκδικεί το πρωτάθλημα για να ανεβεί στην Γ' Εθνική.

Ο τεχνικός της Κορίνθου, Σταύρος Μπινιάρης δήλωσε μιλώντας στο Sportactive και τον Θάνο Πέππα:

"Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για την προσθήκη αυτή! Εντάξαμε στο δυναμικό μας έναν παίκτη πολύ ποιοτικό. Έναν παίκτη που εκτός των άλλων είναι ένα εξαιρετικό παιδί με πολύ καλό χαρακτήρα και έχει σαν στόχο στην ζωή του να κάνει πρωταθλητισμό.

Νιώθουμε ιδιαίτερα τυχεροί που μας τίμησε με την υπογραφή του και που τελικά η Κόρινθος 2006 ήταν η τελική του επιλογή, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν πως είχε κι άλλες πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες.

Παρά την απόκτηση του Ντένις, ο στόχος μας ήταν και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Γ' Εθνική. Είναι ο μοναδικός μεγάλος στόχος που έχει η ομάδα μας. Μάλιστα προκειμένου να το πετύχουμε αυτό, έχω να υπογραμμίσω πως θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφές τις επόμενες ημέρες για την Κόρινθο".

BOUKIS


 
Top