Του Θάνου Πέππα

Με μία λαμπρή τελετή ολοκληρώθηκε η σεζόν στις Ακαδημίες του Ατρομήτου Πειραιά. 

Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα, νεαροί αθλητές και γονείς αποχαιρέτησαν την ιδιαίτερα πετυχημένη σεζόν που έφυγε για τις ακαδημίες, η οποία περιλάμβανε σπουδαίες επιτυχίες, συμμετοχές σε τελικούς και κατακτήσεις τροπαίων! 

 Ήταν όλοι εκεί, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε μεγάλη και αγαπημένη αθλητική οικογένεια. 

Εκτός από τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους, το "παρών" έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. του Ατρομήτου, και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Σπύρος Μητρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κατραμάδος, ο Γ.Γ. Αντώνης Καραμολέγκος, ο έφορος Σταύρος Καραμολέγκος και ο ταμίας, Σπύρος Χωριάτης. 

 Το "παρών" έδωσαν και τα μέλη Νίκος Καραμολέγκος, Ιωάννης Παπαχρήστου, Χρήστος Καρυώτης, Θέμης Μπάκας, Μπάμπης Βλάχος και Ευθύμιος Γιώτης. Από την ΕΠΣΠ, στο γήπεδο βρέθηκαν οι Ιωάννης Σταματάτος και Λουκάς Κανδύλης. 

Επίσης από τις ομάδες έδωσαν το "παρών" ο Γιάννης Ηλίας (Λέοντες) και Κωνσταντίνος Δαυίδ (ΑΟ Πειραιά) και ο Αναστάσιος Πούλος, Πρόεδρος Δ' Διαμερίσματος Πειραιά. 

 Τιμήθηκαν οι Ιωάνης Παπιτσής και Χρήστος Κεντικελένης ενώ η διοίκηση του Ατρομήτου Πειραιά ευχαρίστησε για την βοήθεια τους, υλική και ηθική, τον Πρόεδρο του Δ' Διαμερίσματος Πειραιά, Αναστάσιο Πούλο, τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη.  Τις απονομές στα παιδιά της ακαδημίας έκαναν οι αρχηγοί της ομάδας, Γιώργος Μητρόπουλος, Μανώλης Θωμόπουλος και Γιώργος Συρακός. Η τελετή λήξης των ακαδημιών ολοκληρώθηκε με τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον Πειραϊκό ουρανό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1236528446456198

 Δείτε το βίντεο:

BOUKIS


 
Top