Αποτέλεσμα εικόνας για atromitos 2017
Παίκτες του Ατρόμητου πρέπει να θεωρούνται οι Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Χατζηισαΐας, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το deal με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική του ευθεία. 

Έτοιμος για τις ανακοινώσεις ο Ατρόμητος. 

Οι Περιστεριώτες συμφώνησαν σε όλα με τον ΠΑΟΚ για το δανεισμό των Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Χατζηισαΐα και οι δύο ταλαντούχοι αμυντικοί πρέπει να θεωρούνται παίκτες των «κυανολεύκων», όπως σας ενημέρωσε το sportfm.gr από χθες. 

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονταν σε επικοινωνία με τον Ατρόμητο το τελευταίο διάστημα και είχαν συμφωνήσει εδώ και αρκετές μέρες, αλλά οι εξελίξεις με τα θέματα προπονητών και στις δύο ομάδες, τρέναρε τις εξελίξεις. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι στο πλαίσιο της πώλησης του Δημλητρη Λημνιού πριν από περίπου δύο μήνες. 

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ήταν από τους πλέον περιζήτητους ποδοσφαιριστές από αυτούς που δεν υπολογίζονταν στον ΠΑΟΚ, προκαλώντας το ενδιαφέρον πολλών ομάδων –μεταξύ των οποίων και του Πανιωνίου, για αυτό κινήθηκε προς τη λύση του Γιάγια Μπανανά- αλλά ο Ατρόμητος κινήθηκε αποφασιστικά εξασφαλίζοντας το «ΟΚ» του ποδοσφαιριστή. 

Σημειώνεται ότι για τις περιπτώσεις των δύο, ενημερώθηκε εξ αρχής και ο Νταμίρ Κάναντι που δεν είχε πρόβλημα να οριστικοποιηθούν οι μεταγραφές. 

Επόμενοι στόχοι για το «αστέρι» είναι η ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα και έπειτα θα στρέψει την προσοχή του για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής. 

πηγη sport fm

BOUKIS


 
Top