Η στοιχηματική εταιρεία Champions Bet έχει εισέλθει δυναμικά στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος και σας προσφέρει μέγιστο μπόνους 100 ευρώ!

Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις για συμμετοχή:

- Η ελάχιστη κατάθεση που πληροί τις προϋποθέσεις είναι €20. Με οποιονδήποτε από τους διαθέσιμους τρόπους κατάθεσης δικαιούστε το bonus.

- Το μέγιστο μπόνους που μπορείτε να λάβετε είναι €100.

- Από την στιγμή που κάνετε την πρώτη σας κατάθεση έχετε περιθώριο 1 μήνα για να αιτηθείτε την πίστωση του.

- Για να ολοκληρώσετε το μπόνους παίξτε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες της επιλογής σας. Θα χρειαστεί να παίξετε το ποσό της κατάθεσής σας και του μπόνους 7 φορές πριν να κάνετε ανάληψη.

- Αν ο απαιτούμενος τζίρος για το μπόνους αυτό δε συμπληρωθεί εντός 60 ημερών από την πίστωση του μπόνους, οποιαδήποτε ποσά που θα υπάρχουν στο υπόλοιπο μπόνους, θα παρακρατηθούν.

- Για την ενεργοποίηση του μπόνους, θα πρέπει να σταλεί email στο support@championsbet.net με θέμα ‘bonus100’, έπειτα από την πρώτη κατάθεση σας.

- Όσα στοιχήματα έχουν επιλογές με αποδόσεις μικρότερες από 1,66 δεν θα υπολογίζονται για την πρόοδο του μπόνους.

- Μη ποδοσφαιρικά στοιχήματα δεν υπολογίζονται στην πρόοδο του μπόνους.

- Επαναλαμβανόμενα, αντικρουόμενα ή συμπληρωματικά στοιχήματα δεν θα προσμετρούνται στην πρόοδο του μπόνους.

- Στοιχήματα Ασιατικού Χάντικαπ, No draw bets και μη ποδοσφαιρικά στοιχήματα, δεν υπολογίζονται στην πρόοδο του μπόνους

- Στοιχήματα με 0% γκανιότα, δεν υπολογίζονται στην πρόοδο του μπόνους.

- Στοιχήματα Live που υπολογίζονται για τις απαιτήσεις τζίρου, είναι μόνο εκείνα που τοποθετούνται σε κύριες αγορές ποδοσφαιρικού γεγονότος (1-Χ- 2). Όλα τα υπόλοιπα σε εξέλιξη στοιχήματα δεν προσμετρούνται στον υπολογισμό του τζιραρίσματος

- Ακυρωμένα στοιχήματα ή στοιχήματα σε αγώνες που ματαιώθηκαν ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα που για οποιοδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση τη μονάδα (1,00) δεν υπολογίζονται στην πρόοδο του μπόνους.

- Οι παίκτες μπορούν να έχουν μόνο ένα ενεργό μπόνους κάθε φορά. Για να αποκτήσετε ένα άλλο μπόνους, πρέπει πρώτιστα το ενεργό μπόνους να κλείσει (με ολοκλήρωση, ακύρωση, χάσιμο ή λήξη).

- Η προσφορά έχει όριο το ένα μπόνους ανά άτομο, οικογένεια, ταχυδρομική διεύθυνση, διεύθυνση email, ip και υπολογιστή.

- Ο υπολογισμός του rollover για το bonus αρχίζει να ισχύει από την στιγμή που θα σας πιστωθεί το bonus και όχι από την στιγμή που θα κάνετε την πρώτη σας κατάθεση.

- Οι προσφορές προορίζονται για παίκτες που στοιχηματίζουν για ψυχαγωγία. Αν ένα μέλος έχει παραβιάσει οποιονδήποτε από τους παραπάνω όρους ή αν διαπιστώσουμε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το μπόνους για να αποκομίσει εγγυημένα κέρδη με αγοροπωλησίες στοιχημάτων (arbitrage) ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο, διατηρούμε το δικαίωμα να του ακυρώσουμε το μπόνους καθώς και να του αφαιρέσουμε όσα κέρδη προήλθαν από αυτό καθώς και από τυχόν επόμενα στοιχήματα που τοποθέτησε μετά την πίστωση μπόνους (δηλαδή όλο το "υπόλοιπο μπόνους").

- Η κάθε συμμετοχή πρέπει να κατοχυρωθεί ατομικά. Δεν επιτρέπεται σε οποιονδήποτε η καταχώρηση μιας συμμετοχής για λογαριασμό κάποιου άλλου ή για λογαριασμό κάποιας άλλης ομάδας ατόμων.

- Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους της προσφοράς ή και να την αποσύρει οποιαδήποτε στιγμή χωρίς αιτιολογία ή ειδοποίηση.

- Για να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων σας για να προχωρήσουμε στην πίστωση του bonus και για τις πληρωμές σας θα πρέπει να μας στείλετε στο security@championsbet.net τα παρακάτω έγγραφα: - Αντίγραφο Ταυτότητας, Λογαριασμό ΔΕΚΟ με τα στοιχεία σας και την διεύθυνση σας που να έχει εκδοθεί τους τελευταίους 3 μήνες . 


www.championsbet.net

BOUKIS


 
Top