του Λουκά Κιοκτσόγλου

ΦΑΛΗΡΟ

Σε συμφωνία για κοινή πορεία και του χρόνου ήρθαν Πανφαληρικός και Παναγιώτης Κοζακόπουλος.

Ο κ. Κοζακόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας από το Φάληρο τον Ιανουάριο και κατάφερε να τη διατηρήσει στη Β' κατηγορία του Πειραιά αποφεύγοντας τη διαδικασία των μπαράζ, ενώ η νέα σεζόν θα τον βρει και πάλι στον πάγκο του Πανφαληρικού, με συνεργάτη τον κ. Φλέγκα.

"Ήθελαν και οι δύο πλευρές να συνεχιστεί η συνεργασία από τη στιγμή που επετεύχθη ο στόχος της αποφυγής και των πλέι-άουτ. Και εγώ και η διοίκηση είμαστε ευχαριστημένοι, στο οικονομικό σκέλος επήλθε επίσης συμφωνία και πλέον συνεχίζουμε και του χρόνου μαζί. Στόχος μας θα είναι η είσοδος στα μπαράζ ανόδου προς την Α' κατηγορία", δήλωσε ο κ. Κοζακόπουλος, ενώ για τη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας τόνισε:

"Υπάρχουν ήδη συζητήσεις με 4-5 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούσαν να στελεχώσουν το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά θα κινηθούμε και για ό,τι καλύτερο προκύψει".

Ο Παναγιώτης Κοζακόπουλος τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει ειδικό σεμινάριο προπονητικής. Η ημερίδα αφορά τις νέες τάσεις που υπάρχουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, με τον κ. Κοζακόπουλο να επιστρέφει στην Ελλάδα την ερχόμενη Δευτέρα, με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.BOUKIS


 
Top