Αποτέλεσμα εικόνας για besnik hasi
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλβανός τεχνικός θα έρθει απόψε στην Ελλάδα και το πρωί της Τετάρτης θα βρεθεί στα γραφεία του Ολυμπιακού για τις υπογραφές. 

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μπέσνικ Χάσι είναι δεδομένη κι αυτό που απομένει είναι να “πέσουν” οι υπογραφές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλβανός τεχνικός θα έρθει απόψε στη χώρα μας και θα μεταβεί αύριο το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του λιμανιού. 

Όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο απρόοπτο (όπως συνέβη με τον Ρεμί Γκαρντ) καθώς Ολυμπιακός και Χάσι έχουν διευθετήσει και τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. Ο νέος προπονητής της ομάδας του λιμανιού θα έχει στη διάρκεια της αυριανής μέρας σημαντικές συναντήσεις στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα των “ερυθρόλευκων” κι άμεσα θα ξεκινήσει και η παρακολούθηση dvd ώστε να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα ο Χάσι για το ρόστερ του Ολυμπιακού. 

Σε ότι αφορά τώρα τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, ο Αλβανός προπονητής θα υπογράψει για ένα συν ένα χρόνο, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να διατηρούν την οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού θα κάνει άμεσα και μια συνάντηση με τους ανθρώπους των πειραιωτών, που θ' αφορά τις άμεσες κινήσεις των πρωταθλητών στο μεταγραφικό πεδίο. 

Και μια κουβέντα για Γκράθια 

Η κατάσταση σε ότι αφορά τον πάγκο του Ολυμπιακού έχει πλέον ξεκαθαρίσει, αλλά παρουσιάζει ενδιαφέρον η αναφορά στον Χάβι Γκράθια, που παρουσιάστηκε ως ένα απ' τα φαβορί για να δουλέψει στους “ερυθρόλευκους”, όταν οι τελευταίοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Ουσίγιος. Κατ' αρχήν ακόμα το συμβόλαιο του Γκράθια δεν έχει λυθεί και σήμερα είναι να γίνει η τελική συνάντηση με τη διοίκηση της Ρούμπιν. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο παρά τα όσα γράφτηκαν. Ακόμα όμως και να είχε λυθεί το συμβόλαιο του Γκράθια με τη Ρούμπιν, δεν υπήρχε περίπτωση συνύπαρξης του Ουσίγιος με τον Ισπανό τεχνικό. Οι δυο τους είχαν πολύ μεγάλη κόντρα στη Μάλαγα σε σημείο μάλιστα που ο Ουσίγιος αποχώρησε από την ισπανική ομάδα. Καταλαβαίνει λοιπόν εύκολα κάποιος ότι θέμα Γκράθια δεν υπήρξε και ούτε μπορούσε να υπάρξει λόγω των όσων προαναφέραμε.

πηγή sport fm

BOUKIS


 
Top