ΧΑΡΑΥΓΗ
Όλα ήταν τέλεια στον αγώνα βετεράνων Νέων Ευγενείας με τους  ηθοποιούς – δημοσιογράφους …

ΦΩΤΟ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΔΑΡΖΕΝΤΑ

Σε πολύ ωραία εορταστική αλλά και ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Χαραυγής ο αγώνας των βετεράνων των Νέων Ευγενείας με την ομάδα ηθοποιών – δημοσιογράφων.

Ο κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών αλλά και από το ωραίο θέαμα.

Νικητές αναδείχτηκαν οι Νέοι Ευγενείας με 2-1 έχοντας για σκόρερς τους Κάτρη και Δαούτη.

Οι ηθοποιοί – δημοσιογράφοι  είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Καρμάτη .
Άψογη η διαιτησία του Βασίλη Καρακίτσου.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΝΕΩΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Δασκαλάς, Χατζηβασιλείου, Σπυριδάκης, Πετρίδης, Ξυνόροδος, Νίκο, Καβακάς, Κάτρης, Φραγκάκης, Μυλωνάς, Νταλιάνης, Δαούτης, Καζαντζίδης, Κατσιμοίρης. Λαουτάρης, Μπαχτής, Μυλωνάς .

ΗΘΟΠΟΙΟΙ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ:  Μπαλαφούτης, Λουκίδης Λ., Παγιωτέλης, Φραγκολιάς, Αϊβάζης, Ντάσκας, Καρμάτης, Μπασιούκας, Φάκος, Ντέμας Νταβρής, Παϊκόπουλος, Δόσης.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε ένα άλλου είδους …παιχνίδι. 

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Νέων Ευγενείας που τα είχε οργανώσει όλα στην εντέλεια ,παρέθεσε γεύμα στους αντιπάλους  τους στην καντίνα του γηπέδου « Πέναλτι» με σουβλάκια και κεμπάπ καθώς και ‘άφθονα φρούτα προσφορά  του Αντιπροέδρου  της Α’ Λαϊκής Αγοράς Πειραιά κ.. Γιάννη Κουτσουβέλη τον οποίο η διοίκηση των βετεράνων Νέων Ευγενείας και ο Άκης Πετρίδης ευχαριστούν θερμότατα..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1234977346611308
BOUKIS


 
Top