Αποτέλεσμα εικόνας για rodriguez fiorentina
Δεδομένα που δεν ευνοούν τον Ολυμπιακό περιέγραψε στην υπόθεση του πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκονζάλο Ροντρίγκες. Πότε ανέφερε ο Αργεντινός ότι θα λάβει την οριστική του απόφαση. '

Δύσκολη μοιάζει η περίπτωση απόκτησης του Γκονζάλο Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό, βάσει δηλώσεων που έκανε ο ίδιος. 

Μιλώντας στο «TyC Sports», ο Αργεντινός (που βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» για το κέντρο της άμυνας) ανέφερε ότι η καλύτερη πρόταση προέρχεται από την πατρίδα του. Αποκάλυψε, δε, το πότε θα λάβει την οριστική του απόφαση: 

«Αυτή τη στιγμή κάνω διακοπές στην Αργεντινή και εξετάζω όλες τις προοπτικές. Πέρασα πέντε πολύ ιδιαίτερα χρόνια στη Φιορεντίνα και έπαιξα πάνω από 200 ματς. Είμαι όμως επαγγελματίας και τώρα πρέπει να κοιτάξω το σήμερα. 

Η πρόταση της Ρασίνγκ είναι ή πιο σημαντική και η πιο ενδιαφέρουσα από όσες έχω στα χέρια μου, όμως θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να αποφασίσω. Ήταν πολύ σοβαροί σε όσα μου πρότειναν και εμένα μου λείπει η πατρίδα μου, είναι η αλήθεια. 

Παρόλο που δεν θα είναι εύκολο να γυρίσω στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, θα πρέπει να το σκεφτώ μαζί με την οικογένειά μου και μέσα σε 15 μέρες να αποφασίσω», τόνισε.

πηγή sport fm

BOUKIS


 
Top