Αποτέλεσμα εικόνας για negredo
Την επιθυμία του να δει τον Άλβαρο Νεγρέδο στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βαλένθια. «Αν θέλει ο πρόεδρος μπορούμε να τον πάρουμε», είπε αφού μίλησε και για τις δυσκολίες. 

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βαλένθια παραχώρησε ο Μανόλο Χιμένεθ για την περίπτωση του Άλβαρο Νεγρέδο. 

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ στην κουβέντα του με τους δημοσιογράφους του «Gestiona Radio Valencia» μίλησε ΜΟΝΟ για την περίπτωση του 31χρονου επιθετικού. Αφού λοιπόν αναγνώρισε τις δυσκολίες για την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού τόνισε πως εφόσον θελήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να κλείσει η μεταγραφή. 

«Είναι μία περίπλοκη περίπτωση αλλά πρέπει να την μεταβιβάσω απευθείας στον πρόεδρο της ΑΕΚ. Αυτός αν θέλει, μπορεί! Σας ξαναλέω πως πρόκειται για μια περίπλοκη υπόθεση, είναι ένας παίκτης τον οποίο δεν έχω ζητήσει αλλά τον έχω στο μυαλό μου». 

Για το μεγάλο κασέ του παίκτη: «Μακάρι να είχαμε τα χρήματα. Όλοι οι καλοί παίκτες είναι ευπρόσδεκτοι. Ο Νεγρέδο θα δώσει τεράστια βοήθεια στην ομάδα. Αν είχα την ευκαιρία να τον πάρω, φυσικά και θα το έκανα». 

Για την κοινή θητεία τους στην Σεβίλλη: «Επέμενα πολύ να έρθει στη Σεβίλλη. Του είχα πει ότι θα είναι ο βασικός σέντερ φορ στην ομάδα και δεν έκανα λάθος. Ο Νεγρέδο είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για οποιαδήποτε ομάδα εφόσον βρίσκεται στο 100%»

πηγή sport fm

BOUKIS


 
Top