Αποτέλεσμα εικόνας για moledo panathinaikos
Σύμφωνα με το περιβάλλον του Ροντρίγκο Μολέδο ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός εξετάζει πλέον σοβαρά την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του έως το 2020 από τον Παναθηναϊκό και είναι κοντά στην παραμονή του στο σύλλογο.

Eυχάριστα είναι τα νέα για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά το μείζον θέμα της παραμονής του Ροντρίγκο Μολέδο στην ομάδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από το περιβάλλον του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού η πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του από τους "πράσινους" κρίνεται αρκετά δελεαστική και μέσα στις προσεχείς τρεις-τέσσερις ημέρες  θα δώσει την οριστική του απάντηση. 

Ανεξαρτήτως, ωστόσο, του αν θα προχωρήσουν σε τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Μολέδο για νέο συμβόλαιο, ιδιαίτερα σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος φέρεται να έχει αποφασίσει να παραμείνει στο τριφύλλι την επικείμενη σεζόν.

Σημαντικό ρόλο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, έχει παίξει το πρόσφατο τετ α τετ που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και η συνομιλία μαζί του, αλλά και η κατανόηση από την πλευρά του παίκτη ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει με χαμηλό τίμημα στην Ιντερνασιονάλ, τη Μπεσίκτας ή όποιον άλλο ενδιαφερόμενο, με συμβολικό τίμημα επειδή βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. 

Εάν, μάλιστα, αναφερόμασταν σε έναν παίκτη που δεν αλλάζει την άποψη του εύκολα (στην προκειμένη περίπτωση ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος από τη στιγμή που ο Μολέδο έχει τροποποιήσει αρκετές φορές τη στάση του στο πρόσφατο παρελθόν), τότε θα ομιλούσαμε για δεδομένη παραμονή. 

Στην περίπτωση του Μολέδο, ωστόσο, οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί μέχρι να τελειώσει οριστικά το θέμα και μέχρι τότε θα καταγράφουμε τα όποια νέα δεδομένα παρουσιάζονται. 

Σε αυτή τη χρονική στιγμή συνεπώς οι ενδείξεις είναι σαφώς πιο θετικές από ποτέ το τελευταίο τρίμηνο για την παραμονή του θηριώδους Βραζιλιάνου στον Παναθηναϊκό.

πηγή sdna

BOUKIS


 
Top