Αποτέλεσμα εικόνας για helder lopes
Με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα, την ΑΕΚ, μίλησε ο Έλντερ Λόπες λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. 

Εύκολη επιλογή ήταν η ΑΕΚ για τον Έλντερ Λόπες, όπως ανέφερε λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, με τον Πορτογάλο μπακ να αναφέρει πως η Ένωση είναι πολύ γνωστή ομάδα στην πατρίδα του και ξέρει πόσο μεγάλη ομάδα είναι. 

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ! Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό να υπογράφει σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Γνωρίζω αρκετούς που βρίσκονται ήδη στην ομάδα, είχα αρκετούς συμπαίκτες και αντιπάλους στο παρελθόν και το σημαντικότερο είναι ότι όλοι μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ», είπε αρχικά. 

Όσο για το ότι σε όλη του την καριέρα παίζει σε ομάδες που έχουν… κίτρινες εμφανίσεις, είπε: «Το κίτρινο χρώμα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για εμένα και έχει σημαδέψει όλες τις επιλογές μου. Όλες οι ομάδες στις οποίες έχω αγωνιστεί είχαν κίτρινο στη φανέλα τους και είναι κάτι που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα». 

Για το έντονο πορτογαλικό στοιχείο στην ιστορία της ΑΕΚ, ανέφερε: «Είναι πολύ ευχάριστο το ότι υπάρχουν και ότι υπήρχαν Πορτογάλοι στην ομάδα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό σημάδι για εμένα. Εμείς οι Πορτογάλοι γνωρίζουμε καλά το μέγεθος της ΑΕΚ και για αυτό είναι πολύ εύκολο να πάρεις την απόφαση και να επιλέξεις… ΑΕΚ»! 

Τέλος, ο Έλντερ Λόπες θέλησε να στείλει και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Ένα πράγμα μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους της ΑΕΚ. Το ότι καθημερινά θα δουλεύω σκληρά και θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Έχουμε να κάνουμε ωραία πράγματα και να κατακτήσουμε υψηλούς στόχους με την ομάδα». 

πηγή sport fm

BOUKIS


 
Top