Αποτέλεσμα εικόνας για araujo aek
O Σέρχιο Αραούχο με μήνυμα που έστειλε στους συμπαίκτες του, τους ευχαρίστησε για την ευτυχία που του χάρισαν αλλά τόνισε πως η επιστροφή του στην ΑΕΚ δεν εξαρτάται από τον ίδιο. 

Ο Σέρχιο Αραούχο αναγεννήθηκε στην ΑΕΚ. Έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, πέτυχε κρίσιμα γκολ, μπήκε στις καρδιές των «κιτρινόμαυρων» οπαδών, ενώ και ο ίδιος δέθηκε συναισθηματικά με την ομάδα! 

Σήμερα το πρωί, ο Ισπανός φορ έστειλε ένα μήνυμα προς όλους τους συμπαίκτες του, ευχαριστώντας τους για την ευτυχία που του χάρισαν, ενώ ανέφερε σε αυτό πως η επιστροφή του στην ΑΕΚ δεν εξαρτάται από τον ίδιο. 

«Σας ευχαριστώ πολύ για την ευτυχία που μου χαρίσατε. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του συνόλου. Θα ήθελα να επιστρέψω αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Είστε μία μεγάλη ομάδα κι αν επιστρέψω θα ήθελα να είμαστε όλοι μαζί», ήταν το μήνυμά του. 

Το μήνυμα του Αραούχο δεν έμεινε αναπάντητο, με τους Έλληνες παίκτες να του στέλνουν χαρακτηριστικά: «Και εμείς σε ευχαριστούμε για τη συμπεριφορά σου και τον χαρακτήρα σου. Έδεσες γρήγορα με εμάς και κάναμε ωραία πράγματα. Εις το επανιδείν».

πηγή sport fm

BOUKIS


 
Top