Αποτέλεσμα εικόνας για niklas hult
Ο Νίκλας Χουλτ είδε τα χρήματα της δόσης του Φεβρουαρίου και όλα δείχνουν ότι συνεχίζει κανονικά στον Παναθηναϊκό, μετά και την προσφυγή που κατέθεσε. 

Λήξη συναγερμού στο θέμα του Νίκλας Χουλτ στον Παναθηναϊκό. Οπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, έπειτα από επικοινωνία με τον παίκτη, μετά και την προσφυγή που έκανε ο Σουηδός είδε τα χρήματα της δόσης του Φεβρουαρίου στον λογαριασμό του και όλα δείχνουν ότι… ανατρέπονται οι τάσεις φυγής. 

Ο Σουηδός με δηλώσεις του στην πατρίδα του, έκανε γνωστό ότι κατέθεσε την προσφυγή σαν μέτρο πίεσης στην ομάδα. Από τη στιγμή, όμως, που τα χρήματα φάνηκαν (σ.σ. σας είχαμε ενημερώσει ότι είχαν κατατεθεί, αλλά αργούσε να φανεί το έμβασμα), δεν υπάρχει κανένα θέμα και σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM, ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης, μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς. 

Όλα δείχνουν ότι η προσφυγή, η οποία ήταν χωρίς αντίκρισμα, θα αποσυρθεί, μια και δεν έχει κανένα νόημα από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει πληρωθεί τη δόση του Φεβρουαρίου. Ο Χουλτ, αν δεν αλλάξει κάτι, συνεχίζει κανονικά στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

πηγή sportfm

BOUKIS


 
Top