Αποτέλεσμα εικόνας για morata
Στη Ρεάλ δεν βιάζονται να πουλήσουν τον Άλβαρο Μοράτα, όμως είναι κατηγορηματικοί όσον αφορά τα χρήματα που απαιτούν για να παραχωρήσουν τον παίκτη. 

Η τιμή είναι ξεκάθαρη και αρκετά υψηλή: 90 εκατ. ευρώ. Τόσα θα πρέπει να δώσει στη Ρεάλ Μαδρίτης όποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Άλβαρο Μοράτα. 

Η «βασίλισσα», που δεν φαίνεται διατεθειμένη για εκπτώσεις, δεν βιάζεται να πουλήσει τον παίκτη της, αλλά όταν το κάνει θέλει να κερδίσει πολλά. 

Ο λόγος που ο Ισπανός επιθετικός τιμολογείται τόσο υψηλά, είναι αρχικά ότι τόσο η ομάδα, όσο και ο Ζιντάν υπολογίζουν στον παίκτη, αφού είναι παραπάνω από ικανοποιημένοι με την απόδοση του. Άλλη μία αιτία που εξηγεί το υψηλό κόστος, είναι το γεγονός ότι στη Ρεάλ, δεν έχουν καμία ανάγκη να κάνουν πωλήσεις. 

Με αυτά τα οικονομικά δεδομένα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού ο Μοράτα αποτελεί τον διακαή πόθο του Ζοζέ Μουρίνιο για την ενίσχυση της επίθεσης. 

Πάντως μέχρι τις 31 Αυγούστου υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν οι απαραίτητες διαπραγματεύσεις για τον παίκτη, με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον. Όπως και να έχει το δεδομένο είναι πως η τιμή πώλησης δεν αποκλίνει πολύ από τα 90 εκατ. που απαιτεί η Ρεάλ Μαδρίτης. 

πηγή sport fm

BOUKIS


 
Top