ΛΑΡΙΣΑ
Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Απόλλωνα Λάρισας Θανάσης Τζουβάρας διοργανώνει για τρίτη χρονιά το camp τερματοφυλάκων με καλεσμένους για φέτος τον Ολλανδό προπονητή τερματοφυλάκων των Ακαδημιών της Vitesse Arnhem, Adrie Broxks.

Ο Broxks θα αξιολογήσει και θα επιλέξει τερματοφύλακες για λογαριασμό της Vitesse.

Δεύτερος προσκεκλημένος στο Camp θα είναι ο διπλωματούχος (εξειδίκευση FIFA) προπονητής τερματοφυλάκων του Ιωνικού Νικαίας, Κρούπης Γιώργος.

Οι προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο της Νίκαιας Λάρισας με φυσικό χλοοτάπητα και οι τερματοφύλακες που θα βρίσκονται εκτός νομού θα διαμένουν στο ξενοδοχείο "ΔΙΟΝΥΣΟΣ" που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Λάρισας.

Το πρόγραμμα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυνατό, με τις προπονήσεις να γίνονται πρωί και απόγευμα, ενώ μία από τις καλύτερες "επιβραβεύσεις" για τους νέους τερματοφύλακες θα είναι τα πολλά δώρα και οι εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές του Camp.

Σημειώνεται ότι, όπως προβλέπεται σε κάθε αναγνωρισμένο Camp θα δοθούν οι απαραίτητες πιστοποιήσεις συμμετοχής.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι τερματοφύλακες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6970553138 και 24130 616044 (υπεύθυνος Camp Θανάσης Τζουβάρας)BOUKIS


 
Top