ΕΥΓΕΝΕΙΑ

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε  ημέρα Τρίτη 06-06-2017, στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής, το 1ο SUMMER CAMP , υπό την αιγίδα του ιστορικού συλλογου Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγένειας, με τίτλο "Μαθαίνουμε τα μυστικά της μπάλας".

Η συμμετοχή των νεαρών αθλητών και αθλητριών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αυτό μας δίνει πίστη και δύναμη, η πρώτη μας αυτή προσπάθεια να γίνει θεσμός και τα χρόνια που ακολουθούν, με γνώμονα και στόχο πάντα, την γνωριμία όλων και περισσότερων νέων παιδιών με το όμορφο αυτό άθλημα, και την αποκόμιση εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων για νεαρούς αθλητές που αγαπούν ήδη την "στρογγυλή θεά" και είναι ενταγμένοι στο αθλητικό δυναμικό κάποιας ομάδας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τους καταξιωμένους προπονητές μας κο ΣΩΤΗΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ, (UEFA A, πρώην ποδοσφαιριστή SUPER LEAUGE), Ko Ηλιαδάκη Νικόλαο (Γυμναστή ap;ofoito TEFAA, UEFA B, Πρώην προπονητή εθνικών ομάδων) και τον Κο Κραβαρίτη Κώστα (UEFA C, πρώην ποδοσφαιριστή Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας), για την άψογη συνεργασία.


Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά του χορηγούς μας, για την πολύτιμη προσφορά και στήριξή τους , χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η διοργάνωση. 

Πιστεύουμε και θέλουμε να ελπίζουμε ότι όλο και περισσότερες επιχειρήσεις,αλλά και δημόσιοι φορείς,  παρόλη την δύσκολη οικανομικά εποχή που ζούμε, θα μπορούν στο μέλλον να στηρίξουν ανάλογες προσπάθειες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, συμβάλλοντας έτσι στον πολιτισμό και την αθλητική αναβάθμιση και παιδεία κάθε περιοχής.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους τους εθελοντές μας και  όλους τους γονείς των νεαρών αθλητών που με τον τρόπο τους και τις δυνάμεις τους ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, συμμετείχαν και στήριξαν την διοργάνωση.

Οι εγγραφές συνεχίζονται.....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !

Το Δ.Σ.

BOUKIS


 
Top