ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ο. ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Κορυδαλλός  Τέταρτή   10/05/2017

Με αφορμή το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων στο ανδρικό και προ αγωνιστικό τμήμα μας , πραγματοποιήθηκε εχθές, στο προπονητικό μας κέντρο ‘SOCCERINO’ στο Ρέντη , Διοικητικό Συμβούλιο με συμμέτοχη πολλών μελών και φίλων του σωματείου μας  .  

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε ένας απολογισμός ,για την καλή δουλειά που έχει γίνει έως  σήμερα σε όλους τους τομείς στην ΚΥΠΡΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

Για τις επιτυχίες και δυσκολίες ,αυτής της χρονιάς , και την επιτακτική ανάγκη της συνέχισης αυτής και οποιεσδήποτε βελτιώσεις, ώστε η ομάδα μας να καταφέρει επάξια όλους τους στόχους της .

Έτσι μπήκαν οι βάσεις για το νέο προγραμματισμό με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ σε όλα τα επίπεδα .

Πρώτα από όλα στα διοικητικά: 

Την ενεργοποίηση όλων των μελών της και το καλωσόρισμα νέων ανθρώπων για να έχουμε μια ισχυρή και πιο αποτελεσματική διοίκηση .Για αυτό το λόγο αποφασίστηκε η διεξαγωγή αρχαιρεσιών  σε γενική συνέλευση που θα γίνει  στης αρχές Ιουλίου .


Για την θέση του τεχνικού στην ανδρική ομάδα.

Για την μετά Κουστα εποχή στην ομάδα μας, και την απεριόριστη βοήθεια του τεχνικού διευθυντή κυρ. Α.Λιθοπουλου που αναπλήρωσε επάξια  αυτή την θέση ,αποφασίστηκε: ο νέος προπονητής της Κύπρου Κορυδαλλου, για την νέα σεζόν ,να είναι ο πολλα υποσχόμενος , νέος τεχνικός Αχιλλέας Ανδριανάκης.

Άμεσα ο κυρ. Ανδριανάκης , καλείτε να ξεκινήσει τον προγραμματισμό και σχεδιασμό της νέας ομάδας μας  για την πλήρη αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού για την πραγματοποίηση τον υψηλών στόχων που έχουμε βάλει για την νέα χρόνια,με βάσει την καταπληκτική πορεία που έχει η Κύπρος Κορυδαλλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια .

Ανεξάρτητα από την πρώτη ομάδα, η μεγάλη βαρύτητα θα δωθεί στις ακαδημίες μας. 

Με την παρακαταθήκη της προηγούμενης χρονιάς την πολύ καλή και ποιοτική δουλειά που γίνεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας  σε όλες τις μικρές ηλικίες, ήδη έχουμε κάνει ένα αρκετά μεγάλο προγραμματισμό για την νέα σεζόν ,ώστε οι ακαδημίες μας να είναι πρότυπες και πρωτοπόρες στο Πειραϊκό και όχι μόνο ποδόσφαιρο.

Οι αντίστοιχες ανακοινώσεις που αφορούν τις ακαδημίες μας θα λάβουν χώρα μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν το οποίο θα κλείσει με την τελετή λήξης που έχει ήδη προγραμματιστεί. 

Η πεποίθηση όλων μας στην Κύπρο Κορυδαλλου είναι ότι η ομάδα θα έχει την ώθηση που χρειάζεται για να φτάσει όσο ψηλά γίνεται .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΣΙΜΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
BOUKIS


 
Top