του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Ηράκλειο

Για πρώτη φορά την φετινή χρονιά πάτησε κορυφή ο Εργοτέλης μετά την νίκη του μέσα στην Κηφισιά, εκμεταλλευόμενος το ρεπό του Ιωνικού, παιρνόντας μπροστά για εναν πόντο.

Οι Κρητικοί εξέδωσαν ανακοίνωση ευχαριστώντας την ομάδα των Βορείων προαστίων:

''Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αισθάνεται την ευχάριστη υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑ (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους) για την εξαιρετική φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας μας κατά τον χτεσινό μεταξύ μας αγώνα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρα τον Πρόεδρο της Κηφισιάς, τον ΚΥΡΙΟ και ΛΕΒΕΝΤΗ Βασίλη Γαντζούλα, ο οποίος, αψηφώντας το οικονομικό και αγωνιστικό κόστος, όρθωσε το ηθικό ανάστημα του, δεν υπέκυψε σε ποικίλες πιέσεις, βάζοντας πάνω από όλα το ήθος και την αξιοπρέπεια της ομάδας του καθώς και την ασφάλεια ποδοσφαιριστών και φιλάθλων. 

Είναι από τους ελάχιστους παράγοντες που βγήκαν δημόσια και είπαν τα πράγματα με το όνομα τους. 

Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι, ώστε να φτιάξουμε όλοι μαζί, από τα τοπικά πρωταθλήματα ως την Super League, χωρίς φόβο αλλά με πάθος, ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο, απαλλαγμένο από πρόσωπα και πρακτικές που ανήκουν στο παρελθόν.

Ζητούμε συγνώμη από την Κηφισιά για τα προβλήματα που άθελα μας της δημιουργήσαμε όλη την περασμένη εβδομάδα (ενδεχομένως και στο επόμενο διάστημα). 

Εμείς είμαστε στο στόχαστρο και αυτοί έτυχε να βρεθούν στη μέση… 

Η Κηφισιά είναι ένα πραγματικό ΚΟΣΜΗΜΑ για την Γ’ Εθνική και γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί δεν έχει καταφέρει να ανέβει ψηλότερα… 

Ευχόμαστε στην Κηφισιά και στους ανθρώπους της τα καλύτερα, πάνω από όλα υγεία, τύχη και επιτυχίες! Να συνεχίσουν έτσι, πιστοί στις αρχές τους και όσο κι αν τους κοστίζει σε διάφορους τομείς να μην αλλάξουν ποτέ! 

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον διοικητή του Α.Τ. Κηφισιάς, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ιωάννη Λιανουδάκη, καθώς και όλη την αστυνομική δύναμη του χτεσινού αγώνα, για την άριστη αστυνόμευση ενός αγώνα ειδικών συνθηκών και υψηλής επικινδυνότητας. 

Μας έκαναν να νιώσουμε ασφαλείς, αποτρέποντας διαφόρους «φιλάθλους» που εμφανίστηκαν, όπως αναμενόταν κι ας το διέψευδαν κάποιοι, να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους…

Ευχαριστούμε επίσης τον παρατηρητή του αγώνα και μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας, Κο Νίκο Δαφνή, για τη συμβολή του στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα''. 


BOUKIS


 
Top