του Λουκά Κιοκτσόγλου


ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Με τις καλύτερες αναμνήσεις αφήνει την Κύπρο Κορυδαλλού ο Αλέκος Λιθόπουλος. Διατελώντας σχεδόν σε όλη τη σεζόν γενικός αρχηγός της αντρικής ομάδας, αλλά και προπονητής στο τελευταίο σκέλος της χρονιάς μετά τη φυγή του Νίκου Κούστα για τον Άγιο Ιερόθεο, ο κ. Λιθόπουλος τόνισε πως πρόκειται για μία απόλυτα επιτυχημένη πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο:

"Ολοκληρώθηκε μια πολύ πετυχημένη σεζόν για την Κύπρο Κορυδαλλού, που έδειξε σε όλους τους τομείς ότι ο πήχης έχει ανέβει, με αποτέλεσμα πλέον να προσελκύει και νέα άτομα στο ΔΣ έτοιμα να βοηθήσουν. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Οι δρόμοι μας χωρίζουν όσον αφορά την αντρική ομάδα".

Αναφορικά με το σε ποιους ανθρώπους πιστώνεται η φετινή πορεία ο κ. Λιθόπουλος "έδειξε" διοίκηση αλλά και προπονητή:

"Τα φετινά μας κατορθώματα οφείλονται σε δύο ανθρώπους. Αρχικά πρέπει να πιστωθούν φυσικά στον Ηλία Σιμάκο, έναν παράγοντα με όραμα για το ποδόσφαιρο αλλά κυρίως Άνθρωπο. Από κει και πέρα τρομερή δουλειά μέχρι να αποχωρήσει με προορισμό τον Άγιο Ιερόθεο έκανε και ο προπονητής μας, Νίκος Κούστας, ένας φιλόδοξος τεχνικός του οποίου το έργο επιβραβεύτηκε δεόντως. Εγώ εισήλθα φέτος στην ομάδα και θεωρώ πως κάναμε σπουδαία δουλειά".

Σχετικά με το μέλλον του ο κ. Λιθόπουλος άφησε ανοιχτά τα ενδεχόμενα:

"Εύχομαι σε όλους ενόψει της επόμενης περιόδου καλή χρονιά, με νέες προκλήσεις να μας περιμένουν. Προσωπικά είμαι σε συζητήσεις με ορισμένες ομάδες αλλά θα καταλήξω στην επιλογή μου όταν δω ότι τηρούνται οι σωστές προϋποθέσεις". BOUKIS


 
Top