Αμόκ στην ΑΕΚ για τα εισιτήρια, αύριο όμως η τελική σύσκεψη (άρα και οι λεπτομέρειες που τα αφορούν) στον Βόλο και στο Στάδιο που θα διεξαχθεί ο τελικός του Σαββάτου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.  

Είναι δεδομένο: επικρατεί ο απόλυτος πανικός για ένα εισιτήριο κι επειδή πολλά ακούγονται, λέγονται και φήμες πάντα (άστοχες) κυκλοφορούν, πρέπει να υπάρχει σωστή ενημέρωση για τον κόσμο και των δυο ομάδων, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αυτόν της ΑΕΚ (δεν περιγράφεται το... αμόκ που 'χει πιάσει όλους τους Ενωσίτες να βρεθούν στον τελικό για να κατακτήσουν ξανά το Κύπελλο).

Ωστόσο μέχρι (και) αύριο θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Κι αυτό γιατί και οι ίδιες οι ΠΑΕ είναι στο... περίμενε για τα εισιτήριά τους αφού πρώτα πρέπει να γίνει η τελική σύσκεψη που αφορά τα θέματα του τελικού και της διεξαγωγής αυτού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αύριο στις 12.00 στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου έχει προγραμματιστεί να γίνει η τελική συνάντηση - σύσκεψη για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τελικό του Σαββάτου.

Μέχρι τότε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι ομάδες δεν μπορούν να διαθέσουν εισιτήρια αφού ταυτόχρονα σύμφωνα με όσα ξεκαθάρισε η ΕΠΟ στους ιθύνοντες των δυο ΠΑΕ δεν θα έχουν και εισιτήρια για να διαθέσουν. Οπότε όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς στην ΑΕΚ για το θέμα των εισιτηρίων δεν μπορούν ακόμη να πουν (επίσημα και μη) το οτιδήποτε.


Πηγή: gazzetta.grBOUKIS


 
Top