ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η μεγάλη ώρα για τον τελικό Κυπέλλου του παιδικού έφτασε για τον Ατρόμητο Πειραιά! Το Σάββατο 5 Μαϊου και ώρα 17.45, η παιδική ομάδα Ατρομήτου Πειραιά θα αντιμετωπίσει στο ΕΑΚ Κορυδαλλού την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας των Καμινίων είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό, καθώς άπαντες περιμένουν αυτό το παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο.

Ήδη, αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως η παιδική ομάδα, από την στιγμή που έχει κατορθώσει μέσα από όλη τη χρονιά να φτάσει σε έναν τελικό και να αναμετρηθεί μάλιστα με τον Ολυμπιακό, είναι ήδη νικητές. 

Ο τελικός αναμένεται να γίνει μέσα σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα καθώς το κέφι και οι φιλοδοξίες των παιδιών αυτών ήδη έχουν φτάσει στο ζενίθ τους. Μάλιστα μετά το παιχνίδι η ομάδα θα δεξιωθεί τους παίκτες ως συνέχεια του εορταστικού κλίματος.

Να σημειωθεί ότι το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί τόσο στο παιδικό όσο και στις ακαδημίες γενικότερα και η υγεία που βγαίνει προς τα έξω, είναι το μεγαλύτερο κέρδος της χρονιάς για την διοίκηση του Ατρομήτου Πειραιά, κάτι που το εισπράττουν και οι αθλητές και η τεχνική ηγεσία αλλά και ο κόσμος. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για δουλειά η οποία δεν σταματάει ποτέ. Ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες σκέψεις ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει αμέσως από το επόμενο λεπτό αφότου τελειώσει η φετινή.

BOUKIS


 
Top