Δηλώσεις ενόψει του σημαντικότερου ματς της φετινής σεζόν για την ομάδα του παραχώρησε ο προπονητής της Οδηγήτριας, Παύλος Δαούτης. 

Οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες του Πειραιά συγκρούονται, με την Οδηγήτρια να αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο το Κερατσίνι στη γήπεδο της Νεάπολης (17:30), με το διακύβευμα να είμαι υψηλότατο αφού κρίνεται η άνοδος στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Η προετοιμασία της Οδηγήτριας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τον κ. Δαούτη να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και να τονίζει σχετικά:

"Βρισκόμαστε στο 100% της ετοιμότητας μας και θα παίξουμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές που μας αναλογούν. Για εμάς αυτό το παιχνίδι θα είναι μια γιορτή".

Αναφορικά με το κλίμα στην ομάδα αλλά και το πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει το ματς, ο τεχνικός της Οδηγήτριας σημείωσε:

"Οι παίκτες μας αισθάνονται πολύ καλά και θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο σεβόμενοι τον αντίπαλο. Εκείνος είναι το φαβορί. Από την άλλη εμείς δεν πρέπει να έχουμε ρόλο κομπάρσου στην αναμέτρηση αλλά να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για την άνοδο".

Όσον αφορά το αν η σεζόν για την Οδηγήτρια κρίνεται επιτυχημένη, ο κ. Δαούτης ανέφερε:

"Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στον όμιλό μας και πρόκειται σίγουρα για μια πάρα πολύ πετυχημένη χρονιά. Αν την ολοκληρώσουμε και με την άνοδο στη Γ' Εθνική θα είναι το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας".BOUKIS


 
Top