ΠΕΙΡΑΙΑ
Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.
ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΑΛΒΑΝΟ ΣΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, Η ΟΜΑΔΑ HANDBALL ME ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ ΞΥΝΗ ΕΘΕΣΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΤΙΤΛΟΥ

Σε ένα ματς «διαφήμιση» για το handball, με πολλές ανατροπές, ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι., με πρόεδρο τον κ. Σοφοκλή Ξυνή, έθεσε τις βάσεις για να κατακτήσει τον φετινό τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος, καθώς επικράτησε 27-26 του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, στον 2ο τελικό της Handball Premier στην κατάμεστη αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο Ο.Α.Κ.Α., καταφέρνοντας να πάρει προβάδισμα 2-0 στις νίκες. 
Με τη δεύτερη αυτή νίκη που πέτυχε επί του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ στους τελικούς του πρωταθλήματος, ίσως στο κορυφαίο αγωνιστικά παιχνίδι της σεζόν με ταχύτητα, φοβερά γκολ και σασπένς, ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. βρίσκεται μόλις 1 νίκη μακριά από την κατάκτηση του φετινού τίτλου!

Στο ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α., ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. είχε σε μεγάλη ημέρα τους Αλέξη Αλβανό (11 γκολ) και Γιώργο Παπακυπριανού (6 γκολ), δείχνοντας παράλληλα ψυχραιμία στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

Ο 3ος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί το Σάββατο 27/5 στις 14:00, στην έδρα του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (αθλητικό κέντρο «ΔΑΪΣ»). 
Δηλώσεις παικτών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.

Αλέξης Αλβανός (δεξί Inter): «Περιμέναμε ότι ο δεύτερος τελικός θα είναι πιο δύσκολος, αφού ήταν λίγες οι μέρες που μεσολαβούσαν για ξεκούραση. Πάμε να κλείσουμε νικηφόρα τη σειρά των τελικών στην έδρα του Δούκα».

Τάσος Παπαδιονυσίου (πίβοτ ΙΕΚ ΞΥΝΗ): «Πήραμε μία τεράστια νίκη. Ξέραμε ότι θα ήταν δυσκολότερο από το πρώτο παιχνίδι, ο Δούκας ήταν πιο διαβασμένος. Η σειρά δεν έχει τελειώσει, χρειαζόμαστε μία ακόμα νίκη για να πάρουμε το πρωτάθλημα που τόσο αξίζουμε όλη τη χρονιά».

ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Τσακνής, Κωστακίδης 1, Καραμπουρνιώτης, Λαδάκης, Αργυράκης, Γκέρτσος 1, Μελετάκος, Μανιουδάκης, Αλβανός 11, Παπαδιονυσίου 5, Παπακυπριανού 6, Λεωνίδας, Τσιλιμπάρης, Λιόλιος, Χάλαρης 1, Κεδέρης 2.


ΑΣΕΔ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Μωραΐτης, Τόμπρος 1, Τζηράς 7, Ζαμπούνης 5, Μανουσέλης, Ντιντερέγγερ, Μπραουδάκης, Αποστολίδης 2, Μπάρμπας, Ντούνης 1, Μπάγιος, Ζιβούλοβιτς, Νταρσουλάντ 7, Αραπακόπουλος 1, Μυλωνάς 2.
Για περισσότερες πληροφορίες:
210 5279500

http://www.iekxini-handball.gr/
https://www.facebook.com/iekxinihandball/

BOUKIS


 
Top