του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Aμεση ήταν η απάντηση του Εργοτέλη στην σημερινή ανακοίνωση του Ιωνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κρητικών:

''Διαβάσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον την ανακοίνωση του ΙΩΝΙΚΟΥ αναφορικά με τον αγώνα της ομάδας μας με την αντίστοιχη της ΚΗΦΙΣΙΑΣ. 

Δεν τους παρεξηγούμε, κατανοούμε την απόγνωση της διοίκησης του ιστορικού συλλόγου της Νίκαιας, η οποία στις τελευταίες αγωνιστικές βλέπει το όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος να απομακρύνεται.

Η απόφαση της διοίκησης της Κηφισιάς να διεξαχθεί ο αγώνας «κεκλεισμένων των θυρών», παρότι μας βρίσκει σύμφωνους, δεν μας αφορά. 

Εμείς αυτό που ζητήσαμε, τόσο μέσω επίσημης ανακοίνωσης όσο και με επιστολές προς όλες τις αρμόδιες αρχές, είναι να ληφθούν από όλους τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς διεξαγωγής και λήξης του αγώνα, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και των ανησυχητικών πληροφοριών/φημών που κυκλοφορούσαν (και κυκλοφορούν ακόμα) για μαζική προσέλευση «φιλάθλων», οι οποίοι θα είχαν ως στόχο, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, τη δημιουργία επεισοδίων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και στη διακοπή του αγώνα. 

Είναι αυτοί που, σύμφωνα με νέες πληροφορίες/φήμες, τώρα απειλούν ότι θα προκαλέσουν ζημιές στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της νύχτας προκειμένου να αναβληθεί ο αγώνας. 

Ο σκοπός τους είναι ξεκάθαρος: να μην ξεκινήσει ή τελειώσει ο αγώνας αν είναι να κερδίσει ο Εργοτέλης. 

Η δε αντίδραση του Ιωνικού επιβεβαιώνει τις ανησυχίες μας…

Για τον αγώνα του 1ου γύρου στα Ζωνιανά μεταξύ Ερμή και Ιωνικού, επιβεβαιώνουμε ότι μέλη της διοίκησης καθώς και ποδοσφαιριστές μας παρακολούθησαν τον αγώνα. 

Μάλιστα ο Πρόεδρος μας παρακολούθησε τον αγώνα παρέα με τον Πρόεδρο του Ιωνικού, ενώ μετά το τέλος φωτογραφήθηκαν μαζί με τον ομόλογο τους του Ερμή και όλοι μαζί απόλαυσαν τη θερμή φιλοξενία της διοίκησης της ομάδας των Ζωνιανών. 

Αν η διοίκηση του Ιωνικού θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα της Κυριακής, τότε με χαρά θα τους διαθέσουμε ένα μέρος των προσκλήσεων που δικαιούμαστε. 

Αρκεί φυσικά να έρθουν τα μέλη της διοίκησης και όχι διάφοροι «φίλαθλοι» ή «φουσκωτοί», οι οποίοι συνοδεύουν την αποστολή του Ιωνικού στους εκτός έδρας αγώνες και φροντίζουν για τη «φιλοξενία» εντός έδρας…

Όσο για τον ισχυρισμό ότι στο πρόσφατο αγώνα μεταξύ ΠΟΑ και Ιωνικού παρευρέθηκαν φίλαθλοι της ομάδας μας, είναι τουλάχιστον αστείος. 

Πέρα του ότι την ίδια ώρα η ομάδα μας αγωνιζόταν στα Χανιά, με την παρουσία των φιλάθλων μας, είναι γνωστή η οπαδική αντιπαλότητα μεταξύ Εργοτέλη και ΠΟΑ η οποία δε θα επέτρεπε ποτέ την παρουσία φιλάθλων μας στο Ατσαλένιο''.


BOUKIS


 
Top