ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μία σεζόν πολύ επιτυχημένη για τις ακαδημίες μας, ιδιαίτερα για το παιδικό τμήμα, πού τελείωσε τις υποχρεώσεις τις με τον πιο καλύτερο για το 2016 - 2017 καταλαμβάνοντας την 4 θέση του ποδοσφαιρικού Πειραιά, παίζοντας  στον μικρό τελικό με τον ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ χωρίς να χάσει στην κανονική διάρκεια και πηγαίνοντας το παιγνίδι στα πέναλτι πού εκεί κερδίζει αυτός πού έχει περισσότερη τύχη. 

Παρ'  όλα αυτά η προσπάθειά των 15 παιδιών από την αρχή τού πρωταθλήματος είναι αξεπέραστη από την α' φαση πού βγήκαν πρώτοι στον όμιλο τους έχοντας αρρώστιες και τραυματισμούς και κάποιες φορές μόνο 11 παίκτες που ήταν το 2003 και ένας του 2005 . 

Το ίδιο συνέβη και στην β' φάση με τις ίδιες συνθήκες και γι'αυτό το κατόρθωμα τους είναι τεράστιο και μόνο μπράβο τούς αξίζουν, για το μέλλον τους. 

Εδώ στον ΠΗΓΑΣΟ, στις υποδομές χτίζουμε χαρακτήρα για τα παιδιά και πρώτα τους θέλουμε φίλους για να αντιμετωπίζουν τους αγώνες όλοι μαζί. 

ΠΑΜΕ ΠΗΓΑΣΟΣΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Αρχικά να πω ότι ο Πήγασος σαν σωματείο λειτουργεί σαν οικογένεια, νοικοκυρεμενα και επάνω στις δυνατότητες που υπάρχουν.


Όσο αναφορά το παιδικό τμήμα, η χρονιά εξελίχθηκε εξαιρετικά.
Να προσθέσω ότι η δυναμική της ομάδας, είναι 14 αθλητές, έχουν όμως ταλέντο, αγαπούν το άθλημα και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.

Με πολύ δουλειά λοιπόν, τερματίσαμε στην πρώτη θέση για την πρώτη φάση.
Στην δεύτερη φάση, τερματίσαμε στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Ίκαρο και στον μικρό τελικό αντιμετωπίσαμε τον Αετό Κορυδαλλού.

Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτυ.

Να σημειώσω ότι ήταν σημαντική η βοήθεια του φίλου και συνεργάτη, Γιώργου Τζουανατου.

Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά, τα οποία θα παίξουν στα ψηλά πατώματα του Πειραιά τουλάχιστον...


BOUKIS


 
Top