ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μπορεί ο Ατρόμητος Πειραιά να γνώρισε την ήττα στον τελικό του πρωταθλήματος Παίδων από τον Ολυμπιακό, όμως ως το σημείο που έφτασαν τα παιδιά, θεωρείται μία πολύ μεγάλη επιτυχία, πόσο μάλλον όταν χάνεις στον τελικό από μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και με σκορ 1-0.

Στην Ατρόμητο υπήρχε η ελπίδα πως μιας και το γκολ ήρθε σχετικά αργά στο παιχνίδι, θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στην διαδικασία των πέναλτι, αλλά όπως και να είχε όλοι ήταν ήδη ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από την εφετινή πορεία της ομάδας.Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Ο τελικός αντιμετωπίστηκε περισσότερο σαν μία γιορτή, σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο που χειροκρότησε τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών.

"Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους γονείς, τους προπονητές αλλά και κυρίως τα παιδιά" ήταν μόνο μερικές από τις κουβέντες που ακούγονταν στα "πηγαδάκια" μετά το παιχνίδι.

Μάλιστα, ο Ατρόμητος Πειραιά, όπως άλλωστε είχε γνωστοποιήσει, ασχέτως αποτελέσματος, θα έκανε μετά τον τελικό στα παιδιά ένα τραπέζι προκειμένου το κλίμα μεταξύ των παικτών να γίνει ακόμη πιο "ζεστό". Άλλωστε στην φιλοσοφία του Ατρομήτου είναι πως οι ομάδες χτίζονται με αυτό το τρόπο και με την σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των συμπαικτών.

Για τον Ατρόμητο πλέον, ξεκινά μία καινούρια ημέρα. Και δεν είναι άλλη από την... επόμενη. Η σεζόν ολοκληρώθηκε και θεωρείται επιτυχημένη και πλέον τα παιδιά της ομάδας σκύβουν το κεφάλι και δουλεύουν με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη προκειμένου να κερδίσουν το μέλλον, το οποίο κατά τους προπονητές τους, τους ανήκει.BOUKIS


 
Top