του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου


Κηφισιά

Kεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας της Κυριακής μεταξύ της Κηφισιάς και του Εργοτέλη στο ''Ζηρίνειο''.

Η ομάδα των βορείων προαστίων εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, τονίζοντας την αδυναμία της αστυνομίας να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, λόγω της βαθμολογικής του κρισιμότητας: 

''Eνημερώνουμε όλο το φίλαθλο κοινό ότι το Δ.Σ του συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα ότι ο προσεχής εντός έδρας αγώνας μας την Κυριακή 7 Μαΐου και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε εξαιτίας της αδυναμίας των αστυνομικών αρχών να τηρήσουν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και με γνώμωνα την προστασία του σωματείου μας. 

Ακόμη για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο πιθανών προκλήσεων επεισοδίων που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε βαθμολογικές απώλειες. Έτσι δεν θα προβούμε στην έκδοση εισιτηρίων με συνεπακόλουθο την απώλεια οικονομικών οφελών απο ένα τόσο ενδιαφέρον αγώνα. 

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης και για τα 2 σωματεία καθώς και η πιθανή εμπλοκή οποιουδήποτε με οποιοδήποτε τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή της καθιστά αναπόφευκτη αυτή την απόφαση μας. Επιδιώκουμε με αυτόν τον τροπο να εξασφαλίσουμε ότι η αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί στα 90′ και δεν θα επακολουθήσουν διάφοροι άλλοι «αγώνες» είτε στις εξέδρες του Ζηρίνειο, είτε στους δρομους της Κηφισιάς είτε στις αίθουσες των αθλητικών δικαστηρίων.

Εμείς δεν θα λάβουμε συμμετοχή σε μια διαδικασία που ξεφεύγει τα όρια του ποδοσφαιρικού αγώνα και της λογικής αντιμετώπισης της στιγμής διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. 

Μπορούν να παρευρεθούν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας και οι κάτοχοι επίσημων προσκλήσεων.

Μετά τιμής, Το Δ. Σ.''.


BOUKIS


 
Top