Χθες ο Ολυμπιακός Περάματος έδωσε το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι για φέτος (ήττα 1-2 από τον Πολυκράτη),με τον προπονητή του,Μανώλη Πόλλια,να δηλώνει:

"Χθες τελείωσε η αγωνιστική περίοδος για την ομάδα μας.

Παρόλο που ακόμα και χθες η ομάδα μας έπαιξε με πολλές αλλαγές και με πολλούς μικρούς,ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο με ωραίο ποδόσφαιρο,πολλές φάσεις και δοκάρι.

Για μένα η χρονιά παρά το γεγονός του ότι ανέλαβα την ομάδα σχεδόν στον δεύτερο γύρο και έκανε πρωταθλητισμό πήγε πάρα πολύ καλά.

Μπορούσε να μπει και στα μπαράζ ανόδου αλλά λόγω της ατυχίας και των απουσιών από τραυματισμούς δεν τα κατάφερε.

Η ομάδα έχει πάντως έναν κορμό που,του χρόνου,με κάποιες μικρές προσθήκες,θα ανέβει μετά από πολλά χρόνια κατηγορία,το πιστεύω πραγματικά.

Θα έχω συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας για το τι θα γίνει και αν θα ανανεώσω κάτι που,από ότι ξέρω,το επιθυμούν και εκείνοι.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και τον κόσμο που,αν και ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Γ' Ε.Π.Σ.Π. ,ήταν πάρα πολύς και θα τον ζήλευαν ακόμα και ομάδες της Α' Ε.Π.Σ.Π.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους πρωταγωνιστές δηλαδή τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που πραγματικά,ήταν όλοι μια οικογένεια και μια παρέα που ερχόντουσαν όλοι στην προπόνηση και δεν τους ενδιέφερε να θα παίξουν ή όχι.

Είμαι πολύ υπερήφανος που συνεργάστηκα με αυτά τα παιδιά.

Συνεχίζουμε με την ομάδα,τουλάχιστον για έναν μήνα ακόμα,όπου θα κάνουμε φιλικά.

Και πάλι ευχαριστώ την διοίκηση,τον κόσμο και τους παίχτες του Ολυμπιακού Περάματος."BOUKIS


 
Top