ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η εκπληκτική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ατρομήτου Πειραιά είναι αρκετή για να κάνει τόσο τους ιθύνοντες του συλλόγου, όσο και τον προπονητή Αντώνη Καλαμάκη να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

"Γίνεται πολύ καλή δουλειά, τουλάχιστον στο εφηβικό και στο παιδικό με τα παιδιά που έχω έρθει σε επαφή" παραδέχεται ο τεχνικός των ακαδημιών και συνεχίζει:

"Δείχνουν ότι βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα θα πάρουν τις ευκαιρίες τους εφόσον δουλέψουν με τον ίδιο ζήλο. Ο Ατρόμητος αποτελεί από 70-80% από παίκτες που είναι κάτω των 20 ετών. Τα παιδιά είναι δουλεμένα από τις ακαδημίες και έχουν όρεξη για δουλειά. Εμείς όμως θέλουμε ενίσχυση και θα αποκτηθούν 4 με 5 παιδιά τα οποία εκτός από πολύ καλοί ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι και καλοί χαρακτήρες ώστε να "δέσουν" με τα υπόλοιπα παιδιά που υπάρχουν για να γίνει ένα αξιόλογο σύνολο.

Ο Ατρόμητος έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις σαν ομάδα. Φέτος θα κάνουμε πρωταθλητισμό αφού η φανέλα είναι βαριά και πρέπει εμείς να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις".

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη στις 18.00 θα γίνει φιλικό με τον ΑΟ Χανίων για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων.

BOUKIS


 
Top