ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ                          
Ο έμπειρος μέσος της ομάδας μας- λόγω ορίου ηλικίας- έδωσε τέλος στην καριέρα του μετά από πολυετή προσφορά στο Πειραικό Ποδόσφαιρο με συμμετοχές στους συλλόγους που αγωνίσθηκε.  

Ο Κυριάκος Νίκανδρος αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη του ΑΣ στην περσινή άνοδο στην Α Κατηγορία, ενώ ήταν και σημαντικό μέρος της φετινής θετικής πορείας και στην παραμονή. Συγκεκριμένα ο 41χρονος φόρεσε 81 φορές την φανέλα των Ποντίων έχοντας 12 τέρματα. Στην φετινή σεζόν ήταν κι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. 

Ο Κυριάκος Νίκανδρος έκανε τα πρώτα του βήματα στον Αστέρα Κερατσινίου ενώ, στην συνέχεια φόρεσε τις φανέλες της Χαραυγής, των Νέων Ευγενείας, της Αγίας Ελεούσας κι του Αργοναύτη.. 

Από την πλευρά της η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον Κυριάκο Νίκανδρο για την προσφορά του στον σύλλογο και την τιμή που έκανε να είναι ένα από τα βασικά μέλη των τελευταίων πετυχημένων ετών. 

Στο ματς με την Αρμενική δόθηκε τιμητική πλακέτα από τον παλιό άσο του συλλόγου και το διοικητικό μέλος, Φώτη Μαστρογιαννούδη.

Η Διοίκηση της ΑΣ Ποντίων ευχαριστεί τον Επιχειρηματία Γεωργόπουλο για την σημαντική του βοήθεια στην φετινή σεζόν στην Α Κατηγορία.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με τον Γιώργο Ματθαίου να δοκιμάζει εφήβους από το τμήμα υποδομής του Συλλόγου.  

BOUKIS


 
Top