ΠΕΙΡΑΙΑΣ

του ΘΑΝΟΥ ΠΕΠΠΑ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ατρομήτου Πειραιά έκανε στο Sportactive ο Αντώνης Καλαμάκης.

Ο νέος κόουτς της ομάδας των Καμινίων, αφού δέχθηκε τις ευχές για καλή επιτυχία, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας παρουσιάστηκε ήρεμος, αισιόδοξος και ιδιαίτερα αποφασιστικός για την συνέχεια, ενώ υπογράμμισε πως άπαντες στο στρατόπεδο του Ατρομήτου είναι αποφασισμένοι να σκύψουν το κεφάλι και να δουλέψουν όσο καλύτερα μπορούν προκειμένου η ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση τίτλων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είναι μία μεγάλη και μία πολύ όμορφη πρόκληση ο Ατρόμητος Πειραιώς. Προχθές είχα την πρώτη γνωριμία με την ομάδα, καθώς δώσαμε ένα φιλικό απέναντι στην Προοδευτική. Ηττηθήκαμε 3-1 αλλά αυτό δεν με απασχόλησε καθόλου. Απεναντίας, μπορώ να πω πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα που μου έδωσαν τα παιδιά. Ικανοποιήθηκα από τις προσπάθειές τους και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως θα συνεχίσουμε πολύ δυνατά.

Ασφαλώς, θα χρειαστεί να βελτιώσουμε κάποια πράγματα από αυτά που είδαμε στο φιλικό, αλλά είναι αρχή ακόμη και έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας. Είδα στα παιδιά την μεγάλη όρεξη που έχουν για δουλειά κι αυτό με ικανοποίησε ιδιαίτερα.

Είμαστε μία νεανική ομάδα, από την οποία πρέπει να καταλάβουμε όλοι ποιο είναι το DNA της, ξέρουμε τις απαιτήσεις και σκύβουμε το κεφάλι με σκοπό να δουλέψουμε πολύ σκληρά προκειμένου να επιστρέψουμε στους τίτλους. Γιατί ο Ατρόμητος Πειραιά πρέπει να πηγαίνει κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα".

BOUKIS


 
Top