ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
Με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό προς την κα ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ την οποία θεωρούμε άριστη διαιτητή και ικανή να διευθύνει παιχνίδια SUPER LEAGUE.
Όμως!!!
Γιατί τόσα φάλτσα σφυρίγματα; Έχασε τη φάση του πέναλτυ εις βάρος του αθλητή μας Θάνου Παπαδόπουλου (4) στο 75ο λεπτό του αγώνα.
Μπερδεύτηκε και γύρισε πίσω τη φάση (επανάληψη αράουτ) τη στιγμή που ο αθλητής μας Δημήτρη Αθανασίου (10) ήταν μόνος του τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου σε προφανή θέση για γκολ.
Ατελείωτες κίτρινες κάρτες (για διαμαρτυρίες, για απλά φάουλ κλπ) τέσσερεις (4) κόκκινες κάρτες στο τέλος του αγώνα (εντελώς αχρείαστες).
Συν τις αποβολές στη ροή του αγώνα και την δύο προπονητών.
Κι όμως ΟΛΑ ΑΥΤΑ θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί με μία πιο ορθολογιστική διαχείριση του αγώνα. Ενός αγώνα που δεν έκρινε απολύτως τίποτα, αφού η άνοδος στην Α' κατηγορία, παιζόταν στο άλλο γήπεδο.
Κρίμα για όλους μας που ζήσαμε μία τόσο δυσάρεστη εμπειρία. Κρατάμε την υπερπροσπάθεια των παιχτών και των δύο ομάδων, την αγωνία τους για ένα θετικό αποτέλεσμα και απονέμουμε τα συγχαρητήρια μας.
Όπως επίσης τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μας στους πάρα πολλούς φίλους και των δύο ομάδων που υπό έντονης βροχόπτωσης παρέμεναν στην μουσκεμένη κερκίδα και εμψύχωναν κόσμια όλους τους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστούμε ασφαλώς το προπονητικό μας team (Πράσινος, Παπαγεωργίου, Μπαρμπαγιάννης, Σαρηγιαννάκης) για την πολύ καλή χρονιά και την σπουδαία αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Καλό καλοκαίρι σε όλους.

ΧΡΟΝΗΣ ΤΑΟΥΞΗΣ

BOUKIS


 
Top