ΝΕΑΠΟΛΗ

Στη Γ' Εθνική θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν το Κερατσίνι. Οι νταμπλούχοι Πειραιά επικράτησαν με 1-0 (Ψυχογυιός με πέν.) της Οδηγήτριας, στο μπαράζ ανόδου που τελείωσε πριν από λίγη ώρα στο γήπεδο της Νεάπολης.

Οι δύο ομάδες διεκδικούσαν την άνοδό τους στο τελευταίο επίσημο ματς της σεζόν, με το Κερατσίνι να έχει την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης χάνοντας αρκετές καλές ευκαιρίες και την Οδηγήτρια να "χτυπά" στις αντεπιθέσεις.


Κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας του Βασίλη Σπάθα ήταν ο Ψυχογυιός, ο οποίος πέτυχε και το νικητήριο τέρμα από την άσπρη βούλα λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους ανθρώπους της Οδηγήτριας. 

Το σφύριγμα της λήξης 1-0 βρήκε νικητές τους "Ροσσονέρι", οι οποίοι από τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται στα "σαλόνια" της Γ Εθνικής.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

Κερατσίνι: Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Σκορδίλης, Μπατής, Αγγελάλης, Διάκος, Ψυχογυιός, Γκιάτης, Νταουτάι, Τουρνάς, Κουρκούτης.

Οδηγήτρια: Κοτσικούρης, Ξηρογιάννης, Χονδρουδάκης, Χατζηπαπάς, Πλακάς, Κολιούσης, Παπαθανασίου, Χατζάκης, Μακρής, Καλουδιώτης, Κοττάκης.BOUKIS


 
Top