ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡ. – ΕΘΝΙΚΟΣ 0-0 (Εφηβικό).

Πρώτος και αήττητος ολοκλήρωσε τους αγώνες του και για την β φάση του εφηβικού πρωταθλήματος  της ΕΠΣΠ ο Εθνικός. 

Η ομάδα του Βαγγέλη Ρέντζου, στημένη για μια ακόμα φορά αριστοτεχνικά από τον κόουτς σε 3-5-2 διάταξη, δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα και θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι αν ήταν πιο προσεκτική σε 3 τουλάχιστον καλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Πολύ καλή και η ομάδα του Αετού που είχε δύσκολο έργο και δεν κατάφερε να κερδίσει  για να περάσει στον μικρό τελικό.

Δηλώσεις Ρέντζου: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Έχουν ανταποκριθεί πολύ καλά σε όλες τις φάσεις του πλάνου μας. Είναι σε μια ηλικία εκμάθησης και στο σχολείο και στο ποδόσφαιρο.  Το πλάνο μας είναι να «ανεβάζουμε» την δυσκολία και την ποιότητα της φάσης μάθησης (δηλ. των προπονήσεων)ανάλογα με την ποιότητα την δυσκολία και τα αποτελέσματα των ανταγωνιστικών φάσεων, δηλαδή των αγώνων".

"Το πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ, ειδικά στον όμιλο μας ήταν πολύ ανταγωνιστικό και όλες οι ομάδες ήταν πολύ καλές. Αυτό είναι σημαντικό για όλους μας. Εμείς είχαμε την ποιότητα και έπρεπε να αποκομίσουμε την μέγιστη απόδοση που αναλογεί σε αυτή. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν άριστα, είμαστε από την αρχή στην κορυφή,  και η διάρκεια δείχνει ασφαλώς ποιότητα. Όταν οι παίκτες είναι σε θέση να παίζουν συνεχώς σε σταθερά καλό επίπεδο, μπορούμε να πούμε ότι έχουν μάθει το παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο και είναι έτοιμοι για το παραπάνω. Στο πλάνο μας  έχουμε δώσει αρκετή βαρύτητα στη σημασία της ψυχολογίας και της έμπνευσης μαζί με την τακτική. Αυτό οδήγησε τους παίκτες μου να έχουν εξαιρετική νοοτροπία.  Στην διάρκεια της σεζόν έπρεπε να ανταπεξέλθουν σε πολλές προκλήσεις και τα κατάφεραν περίφημα. Δεν τα παρατήσανε  ποτέ, ακόμα και όταν μας στράβωναν τα παιχνίδια  ενώ έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι  ίσως το στοιχείο που μου αρέσει περισσότερο στο ποδόσφαιρο και στην ομάδα μου".


BOUKIS


 
Top