Απίστευτα πράγματα στην Πειθαρχική της ΕΠΟ! Ο Σάββας Θεοδωρίδης επιτέθηκε φραστικά στον παρατηρητή Λασκαράκη και ενεπλάκη ο Βασίλης Δημητριάδης, με αποτέλεσμα να ακουστούν… μυθικές ατάκες! 

Ο εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, επιτέθηκε λεκτικά στον Περικλή Λασκαράκη, ο οποίος, θυμίζουμε, ήταν δεύτερος παρατηρητής στον ημιτελικό Κυπέλλου και έχει δώσει το «παρών» στην Πειθαρχική! «Θα δεις τι θα σε κάνω εγώ μέσα. Είχες και το θράσος να έρθεις εδώ…», του είπε. 

Τότε, επενέβη ο Βασίλης Δημητριάδης, που κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας για λογαριασμό της ΑΕΚ, λέγοντάς του: «Για να πει την αλήθεια ήρθε»! Ο κ. Θεοδωρίδης ανταπάντησε: «Tι μιλάς εσύ, ρε καραγκιόζη; Εσύ ξέρεις τη δουλειά σου, να κλειδώνεσαι μαζί με τους διαιτητές»» και κάπου εκεί… άναψαν τα αίματα, με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης να λέει στον Σάββα: «Κάνε μας τη χάρη. Φύγε από εδώ, μωρή πατσαβούρα». 

«Καλά, άντε να πάρεις το χαρτζιλίκι σου τώρα», του είπε ο Σάββας και σε εκείνο το σημείο οι τόνοι έπεσαν, αφού μπήκαν στη μέση οι πιο ψύχραιμοι και δεν επέτρεψαν στους δύο άνδρες να έρθουν πιο κοντά.


Πηγή: sport-fm.gr


BOUKIS


 
Top