του Λουκά Κιοκτσόγλου

Ένα βαθμό μακριά από την είσοδο στα μπαράζ ανόδου για τη Γ' Εθνική είναι από σήμερα η Οδηγήτρια, που επικράτησε με 3-0 της ΑΕ Μαύρος Αετός-Ολυμπιάδα, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο "ΑΓΕΤ Χαραυγής" για την 29η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

Το σύνολο των Ζερβακάκη-Δαούτη βρίσκεται πλέον μια "ανάσα" από την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Α' ομίλου. Τα γκολ στη σημερινή νίκη της Οδηγήτριας πέτυχαν οι Χατζάκης (2) και Μακρής.

Αναφορικά με το νικηφόρο αυτό αποτέλεσμα ο εκ των τεχνικών των γηπεδούχων, Παύλος Δαούτης, δήλωσε αρχικά:

"Ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση και ενώ ερχόμασταν από την αποχή λόγω του Πάσχα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έπαιξε κλειστά και με αμυντικές διαθέσεις, αλλά και τον παράγοντα του άγχους. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε το παιχνίδι μας παίζοντας σωστά και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες".

Όσο για το ότι πλέον η ομάδα του στην τελευταία αγωνιστική χρειάζεται ένα βαθμό για το πρωτάθλημα, ο κ. Δαούτης σημείωσε:

"Η Οδηγήτρια είναι μια ομάδα "καταδικασμένη" να πρωταγωνιστεί. Στον τελευταίο αγώνα πρέπει να πάμε με στόχο τη νίκη και όχι τον ένα βαθμό. Αν αξίζουμε να είμαστε εμείς πρωταθλητές τότε καλώς. Μόνο αν το αξίζουμε θέλουμε να το πάρουμε και αυτή είναι και η γραμμή της διοίκησης. Αν υπερκαλύψουμε το άγχος μας στο τελευταίο παιχνίδι πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε".


BOUKIS


 
Top