Έτοιμη να αποδεχτεί την πρόταση της Άρσεναλ για τον Αρντά Τουράν, είναι η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα. 

Πρόταση ύψους 25 εκατ. λιρών είναι έτοιμη να αποδεχτεί η Μπαρτσελόνα, για να παραχωρήσει τον Αρντά Τουράν στην Άρσεναλ, σύμφωνα με το «CNN Turk». Στους «κανονιέρηδες» προορίζουν τον Τούρκο μέσο για διάδοχο του Μεσούτ Οζίλ. 

Το «CNN Turk» υποστηρίζει ότι η Μπαρτσελόνα θα δεχτεί αυτή την προσφορά, στο πλαίσιο της γενικής αναδιάρθρωσης του ρόστερ της το φετινό καλοκαίρι. 

Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να μαζέψουν πόρους για να κάνουν πρόσθετες μεταγραφές, εξαιτίας των περιορισμών του Financial Fair Play. 

Πάντως, ο μάνατζερ του παίκτη, Eren Sarigul, αρνείται πως υπάρχει προσφορα. 

«Προς το παρόν δεν υπάρχει προσφορά, δεν υπάρχει κάτι για να μιλήσουμε τώρα. Δεν με έχει προσεγγίσει η Άρσεναλ. Ο Αρντά είναι χαρούμενος στη Βαρκελώνη και έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο», είπε ο Sarigul πριν λίγες μέρες. 

Παρόλα αυτά στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Πολλά δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται να πουλήσει τον Αρντά Τουράν. 

Όπως και να έχει αυτός που θα αποφασίσει είναι ο ίδιος ο παίκτης, που αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα αγόρασε ιδιοκτησία στο Λονδίνο. Ο Τούρκος είναι σε φόρμα αυτή τη σεζόν, έχοντας πετύχει ως τώρα 13 γκολ και έχοντας δώσει επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. 

πηγή sport fm

BOUKIS


 
Top