Στον ΠΑΟΚ έχουν έννομο συμφέρον από την υπόθεση του Ολυμπιακού, καθώς διεκδικούν το πρωτάθλημα και κατέθεσαν αίτημα στην ΕΠΟ προκειμένου να βρεθούν στην διαδικασία της απολογίας των ερυθρόλευκων. 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια του πρώτου ημιτελικού απέναντι στην ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι ερυθρόλευκοι κλήθηκαν βάσει του άρθρου 29 του κώδικα, το οποίο αφορά την βία κατά αξιωματούχων. Στην περίπτωση που κριθούν ένοχοι τότε κινδυνεύουν με αφαίρεση έξι βαθμών. 

Όπως είναι φυσικό λοιπόν ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά την υπόθεση, αφού έχει έννομο συμφέρον. Ο «δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην 2η θέση της Σούπερ Λίγκας και στο -5 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Στην περίπτωση που οι Πειραιώτες κριθούν ένοχοι και χάσουν τους έξι βαθμούς, τότε θα πέσουν στην δεύτερη θέση, θα βρεθούν στο -1, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και στην ισοβαθμία υπερτερεί ο ΠΑΟΚ! 

Πριν από λίγα λεπτά, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6, πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε αίτημα (Πρόσθετη Παρέμβαση) στην Πειθαρχική Επιτροπή προκειμένου να παραστεί στην διαδικασία που ξεκινάει από αύριο Πέμπτη (19/04). Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υποστηρίζουν πως κατέθεσαν το αίτημά τους εντός των χρονικών περιθωρίων και πως θέλουν να βρεθούν στην διαδικασία προκειμένου να επιβλέψουν πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.


Πηγή: sport-fm.gr


BOUKIS


 
Top